ну я голосував за Православ*я та інше
...
за Православ*я... тому що мабуть з дитинства мене виховували в православній сім*ї... як неяк це одна найбільших релігій(треба ж у щось вірити
)...
...
Погодьтесь адже вірити у те що ми пішли від мавп це дибілізмус!
...
ЗІ доречі, навіть учені визнали, що була така людина як Ісус Христос!
"Якби бога не було, його треба було б видумати", - не
памятаю хто сказав, але в точку.
Чому дибілізмус? Будова подібна, археологи знайшли прадавніх людей, які більше схожі на мавп ніж на людей - я думаю це нормальний аргумент. Те що ще не всі етапи еволюції підтверджені археологічними знахідками - вважаю питанням часу. І взагалі, якщо вірити що всесвіт нескінченний, і в ньому безліч планет, то виходить, що те що зародилось життя саме на нашій планеті - просто збіг обставин, а не рука Господа. Тому якщо я і вірю у Творця, то лише як того, хто "організував" великий вибух з нічого. І знову ж таки, якщо вірити у нескінченність всесвіту - виходить десь уже є абсолютно така ж самі планети (звичайний збіг обставин), з такими ж людьми, і там теж VirusW написав таке ж повідомлення на такому ж форумі, тільки на деяких планетах (їх теж виходить нескінченна кількість) VirusW зробив помилку в слові, яке виділене жирним, бо не поставив апостроф. Хм... загнув я, все, закругляюсь

ЗІ: Ага, а є ще вчені історики, які згадують Нікейський собор, де при голосуванні, з мінімальною перевагою виграла "святість" Ісуса Христа. Якби не якесь голосування - не було б у нас Сина Божого.