Погода в Тальному Прогноз погоди -1 °C Похмуро Курси валютUSD: 25.14 ▼ -0.09 EUR: 27.75 ▼ -0.19 RUB: 0.38 ▲ 0 Ціни на пальнеА-92: 52.99 А-95: 55.32 ДП: 52.01 Газ: 34.94

Голосування

Яка з релігій/світосприйняття вам найближче?

Православ'я
5 (17.2%)
Язичництво
3 (10.3%)
Атеїзм
8 (27.6%)
Іудаїзм
0 (0%)
Іслам
0 (0%)
Буддизм
1 (3.4%)
Баптизм
2 (6.9%)
Свідки Єгови
0 (0%)
Агностицизм
3 (10.3%)
Інше
7 (24.1%)

Проголосувало користувачів: 17

Автор Тема: Яка релігія чи світосприйняття вам близьке?  (Прочитано 23667 раз)

0 Користувач і 3 Гостей переглядають цю тему.

Offline VirusW

• Де тут над авкою підпис поставити?
  • Старожил
  • Стать: Чоловіча
  • Одиноко одинокий одиночка
» Яка релігія чи світосприйняття вам близьке?
« Відповідь #120 : 08 Січня 2011, 00:13 »
що ти маєш на увазі під соціальними законами?
Боже, зроби так, щоб українську мову так само пригнічували, як "пригнічують" російську.

Online Тальне

• Бот :)
  • Тальне форум
Блок з товарами

Offline Fatal Doll

• Ветеран
  • Стать: Жіноча
« Відповідь #121 : 08 Січня 2011, 00:22 »
закони, які виражають відносини і взаємозв'язки між соц.суб'єктами, процесами т.д.

Offline VirusW

• Де тут над авкою підпис поставити?
  • Старожил
  • Одиноко одинокий одиночка
« Відповідь #122 : 08 Січня 2011, 20:06 »
ой, почались ці научні фрази...  :D

В Біблії якраз є нормальні моральні закони, яких не дотримаються (на жаль) навіть самі віруючі, не кажучи вже про "звичийних" людей.
Розчарую тебе, але... які закони більш моральніші? Підстав іншого, щоб піднятися по кар'єрі? Не роби добро, бо боком вилізе? Якщо не ти, то тебе? А ці закони у нас діють, і суспільство, розуміючи, що вони не зовсім моральні, їх не відкидає, бо це звичайний прагматичний підхід до справи. Між іншим, ти сама (я зробив такий висновок від спілкування з тобою на форумі), як і я - мізантроп. І ненависть до людства саме через і через оцю гниль, яку несе в собі людство, хоча окремі представники цього ж людства - досить милі люди :)
Але, якщо ти про закони не між соц. субєктами, а про закони Народу, Людства, які мають за основу і є носієм моралі, то багато з них просто повторюються в Біблії і ... не важливо, хто в кого їх узяв. Важливо, що вони зявились не просто так, а для того, щоб ми просто на-просто залишались Людьми, дотримуючись їх. Якщо ти про ці закони, то вони в Біблії теж є. На жаль, всю Біблію я не читав, тому достатньо аргументів навести не зможу, але з того, що я читав можу сказати, що закони, з якими я познайомився там не суперечать моралі, доброті ну і іншим таким хорошим, і на жаль, фантастичним у нашому суспільстві, словам.
Боже, зроби так, щоб українську мову так само пригнічували, як "пригнічують" російську.

Offline Fatal Doll

• Ветеран
« Відповідь #123 : 08 Січня 2011, 20:56 »
бла бла бла ;D

вибач, не осилила..влом :P

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
« Відповідь #124 : 03 Травня 2011, 21:33 »
Твоя ж тема - осилюй, людина старалась відповідала.
Правила форуму :: khlivnyuk.com — Розробка веб-дизайну, створення сайтів ::

Offline Fatal Doll

• Ветеран
« Відповідь #125 : 03 Травня 2011, 22:23 »
Людину мушу засмутити, але влом.

Амаяк Акапян

• Гість
« Відповідь #126 : 07 Травня 2011, 12:02 »
Дзен-буддизм. І саме через це я Вам нічого пояснювати не буду.

Offline Stepan

• Користувач
  • **
« Відповідь #127 : 13 Січня 2012, 11:08 »
Хочу додати, що кожна релігія має право на існування. І навіть коли людина обирає атеїстичні погляди -це ще не означає, що вона втрачає моральні цінності. Атеїзм у певній мірі також релігія, тільки вона заперечує існування надприродньої сили.
 У мене є друзі різних віросповідань. Серед них є і християни, і мусульмани, індуси, будисити, євреї. У кожного із них є різні обряди, проте одне спільне - віра та любов Бога, в добро. Тому не розумію тих, які навязують іншим свої релігійні переконання, ревно вірячи, що тільки так можна спасти світ.

Offline Сомалієць

• Ветеран
« Відповідь #128 : 13 Січня 2012, 18:46 »
У мене є друзі різних віросповідань. Серед них є і християни, і мусульмани, індуси, будисити, євреї. У кожного із них є різні обряди, проте одне спільне - віра та любов Бога, в добро. Тому не розумію тих, які навязують іншим свої релігійні переконання, ревно вірячи, що тільки так можна спасти світ.

В релігію подаються ті хто хоче підняти льохкую дєньгу на лохах, або ті, хто в силу тих чи інших причин не здатний перетравити факти-реалії сьогодення. Тікаючи від цих реалій люди починають вірити кому завгодно і в що завгодно. Партія чи секта - ці поняття отримують єдине наповнення.

Проте істина вона десь там... і ніхто не знає, може колись і знали, але забули. Мабуть, її знає тільки той, хто це все затіяв і має якісь причини, щоб нам її не розказувати.

Offline Stepan

• Користувач
  • **
« Відповідь #129 : 13 Січня 2012, 23:17 »
Незважаючи на лёгкою дёнежку як ви пишете це,ви можете розуміти правила для людини як писані Багато хто так думає, але різниця не в тому як називати, а в тому як жити, якими принципами користуватись. Порівняймо мусульман і християн, вони набагато сильніші бо в них сильніша віра, вона в них жорстка і безкомпромісна, в нас кожен виявляє лояльність до будь-чиєї релігії лише б не до своєї. Шкода що тепер нема інквізиції  Чекаю дописів фанатів Бандери, хоча можливо він був атеїст і ви його наслідуєте

Offline Stepan

• Користувач
  • **
« Відповідь #130 : 14 Січня 2012, 13:28 »
В релігію подаються ті хто хоче підняти льохкую дєньгу на лохах, або ті, хто в силу тих чи інших причин не здатний перетравити факти-реалії сьогодення. Тікаючи від цих реалій люди починають вірити кому завгодно і в що завгодно. Партія чи секта - ці поняття отримують єдине наповнення.

Проте істина вона десь там... і ніхто не знає, може колись і знали, але забули. Мабуть, її знає тільки той, хто це все затіяв і має якісь причини, щоб нам її не розказувати.
Що важливіше - ходити до Церкви чи бути хорошою людиною?
_http://emmaus.com.ua/index.php/apologetika/297-shcho-vazhlivishe-khoditi-do-tserkvi-chi-buti-khoroshoyu-lyudinoyu

Offline Сомалієць

• Ветеран
« Відповідь #131 : 16 Січня 2012, 22:34 »
Що важливіше - ходити до Церкви чи бути хорошою людиною?
_http://emmaus.com.ua/index.php/apologetika/297-shcho-vazhlivishe-khoditi-do-tserkvi-chi-buti-khoroshoyu-lyudinoyu

не ображайтеся, але все це діло - ПГМ

Offline Сомалієць

• Ветеран
« Відповідь #132 : 16 Січня 2012, 22:36 »
Шкода що тепер нема інквізиції  Чекаю дописів фанатів Бандери, хоча можливо він був атеїст і ви його наслідуєте

це Ви правильно написали, інквізиції немає, а все що є - то тільки від Лукавого. Шкода тільки, що немає Бандери
 ;)

Offline Stepan

• Користувач
  • **
« Відповідь #133 : 17 Січня 2012, 09:37 »
Шкода тільки, що немає Бандери
 ;)
Я не ображаюся, но скільки в Тальному церков, знаю поро те що всі читають цей форум, кожен стоїть осторонь, адже це болюча тема,» Яка релігія чи світосприйняття вам близьке? особливо для центральної, східної України, в якої відібрана віра, їм настроїли церков, і вони сидять (інакше я не можу назвати) "Моя хата скраю я нічого не знаю". Це не образа на Вас, ви пишіть, я в силу знань дам відповідь, це сором за "них"     

Offline Doculya

• Новачок
  • *
« Відповідь #134 : 17 Січня 2012, 11:21 »
А що ж тут писати? Я просто знаю, піде словесний понос проти існування Бога чи достовірності Біблії. Взяти хочаб, що хтось писав, що якісь вчені доказали про не існування Ісуса Христа взагалі... Повна маячня! Навіть досвідчені атеісти знають що така людина була. Ну загляньте в різні літописи, хоча Біблія теж літопис.
Бог є, і Він завжди зі мною, це я знаю і вірю! На своєму житті перевірено!
Мій Бог живий!

• Google+
  • ВКонтакте

Рекомендовані теми форуму

Тема Розділ Остання відповідь
xx Президент США У світі Остання відповідь06 Листопада 2024, 12:00
від Taurus
xx Національний банк України Економіка Остання відповідь12 Червня 2023, 13:46
від Taurus
xx Вільне володіння зброєю Полювання та рибалка Остання відповідь25 Травня 2022, 15:33
від Taurus
xx Коронавірус У світі Остання відповідь16 Березня 2021, 16:36
від Taurus
xx Яка музика зараз грає? Музика Остання відповідь08 Березня 2024, 15:26
від roman m-ua
xx Новини комп'ютерних ігор Games Остання відповідь09 Жовтня 2024, 12:00
від Taurus
xx Робота та житло в Тальному Тальне - наше місто Остання відповідь09 Березня 2021, 02:54
від Taurus
xx Швейцарія У світі Остання відповідь04 Березня 2024, 12:00
від Taurus
xx В Москві убили Нємцова У світі Остання відповідь16 Лютого 2024, 18:00
від Taurus
xx Відкрилась перша у світі секс-школа Полуничка Остання відповідь14 Червня 2023, 13:50
від Taurus