ой, почались ці научні фрази...

В Біблії якраз є нормальні моральні закони, яких не дотримаються (на жаль) навіть самі віруючі, не кажучи вже про "звичийних" людей.
Розчарую тебе, але... які закони більш моральніші? Підстав іншого, щоб піднятися по кар'єрі? Не роби добро, бо боком вилізе? Якщо не ти, то тебе? А ці закони у нас діють, і суспільство, розуміючи, що вони не зовсім моральні, їх не відкидає, бо це звичайний прагматичний підхід до справи. Між іншим, ти сама (я зробив такий висновок від спілкування з тобою на форумі), як і я - мізантроп. І ненависть до людства
саме через і через оцю гниль, яку несе в собі людство, хоча окремі представники цього ж людства - досить милі люди

Але, якщо ти про закони не між соц. субєктами, а про закони Народу, Людства, які
мають за основу і є носієм моралі, то багато з них просто повторюються в Біблії і ... не важливо, хто в кого їх узяв. Важливо, що вони зявились не просто так, а для того, щоб ми просто на-просто залишались Людьми, дотримуючись їх. Якщо ти про ці закони, то вони в Біблії теж є. На жаль, всю Біблію я не читав, тому достатньо аргументів навести не зможу, але з того, що я читав можу сказати, що закони, з якими я познайомився там не суперечать моралі, доброті ну і іншим таким хорошим, і на жаль, фантастичним у нашому суспільстві, словам.