2Stepan натяк зрозумів. Значить, щось не те я почув щодо соборів. Але все ж чекаю відповідь на питання: є люди, які аж ніяк не могли спрямувати свою віру у православного бога. Що з ними буде? Ніби і не винуваті в тому, що не вірили, але ж і не могли вірити.
ЗІ: зараз мені надзвонює одна жінка - свідок Іе (гггг, ні, не інтернет експлорера). Я задав їй це запитання теж. Спочатку вона відповіла, що вони не винні, тому і "пройдуть" Суд. Але коли я її запитав, чи не блат це, відповіла, що з'ясує це питання. (Так як вона не головний адепт своєї віри, то я їй пробачаю незнання і чекаю відповіді тиждень-два).
2 Murko. Програмування ДНК: Знову ж таки - є 2 відповіді:
1. Таки бог запрограмував нас.
2. Знову ж таки - теорія Чарльза Роберта Дарвіна все це пояснює. Розвиток організмів стимулював створення ДНК. Якщо згадати ОС, на якій ми з тобою висимо, поки друкуємо ці відповіді - там є така штукенція, як реєстр. Так от - ДНК - це реєстр людини. І, якщо вже й створилась така аморфна субстанція, то найпростіше всі константи закласти саме у одній базі, одного типу і одного формату. Якщо не помиляюсь, в реєстрі віндовса всі змінні прописуються в текстовому, двійковому, і шістнадцятірковому форматі. І до цього додумались програмісти Некрософту. Думаю, Природа, з таким стимулом, як природний відбір, легко б дійшла до системи двійкового формату. Що ми з вами і спостерігаємо.
і як ЗІ:
2Fatal Doll. Ти спеціально задумала цю тему, щоб ображати всіх хто з тобою не згоден? І знов повторю запитання: як визначити рівень упоротості людини якщо вона схиляється до 2 і більше вірувань? Множити рівень упоротості по кожній вірі, чи додавати?