І можливо, ми б уже про цю шарашку говорили б в минулому часі
І б мали монополію і ціну на нормальну відяху в пару тисяч доларів і проц за штуку. В них з менеджментом все норм. Контракти на
обидві ігрові консолі, контракт з apple, відяхи майнери розкуповують як гарячі пиріжки, на серверному ринку ок, райзени нормально пульнули, відеоядра радеонів будуть ставити в проци intel тощо. Інше питання, що вони не заносять гроші розробникам як це робить хуанг, а діють по типу відкритості стандартів, мол нате вам стандарт зробіть з нього щось путнє самі. Але мабуть ні в кого часу немає на розробку, ядра перезбирують по 100 раз і форки безкінечні роблять
Мануал в 2 стрічки. МОже бути якась проблема вилізе, і тоді достатньо FAQ прогорнути. Все давно зроблено до нас.
На сайті убунти задовбешся колесо крутити того мануалу з двох стрічок, якщо вперше бачиш. 2 стрічки, якщо не пойми ким і чим уже пропатчене ставити. Або став плейонлінух, установлюй IE
і запускай інсталятор якогось васіпупкіна, хоч типу вірусів немає у лінухі, але все рівно не подобається мені таке довіряння. Не по-людськи це, треба все самому зібрати
Ну, брєд же ж.
Оце особливо порадувало:
У владельцев карт ati после применения патча бывает текстуры окрашиваются в монотонные (чаще серые) полигоны. На открытой местности чаще, в городе - реже. Но производительность игры увеличивается.
Як у нвідіа, коли її зловили на тому, що та занижувала якість гри в дровах і піднімала fps, щоб обігнати радеон в тестах.
Щодо файлової системи - прочитати мануал достатньо, щоб зрозуміти, що в лінуксі вона хороша і зрозуміла.
Читав, якось не проникся. Для web сервера актуально хіба що, не для дому. Фішки із надійністю транзакції запису на диск прикольні, але теж якось фіолетово як воно там під капотом працює. Блочний запис — економія на сірниках. Мені не подобається, що все в корні лежить і в корінь монтується. Може з часом звикається, але на перший погляд виглядає як у віндових нубів, які все на диск С ліплять, котлети і мухи. У маку відбив кусок від диска, назвав Data, щоб було звичніше до вінди і відключив показ зайвого у файндері, з Commander One (типу тотала) взагалі все встає на свої місця в голові після розриву шаблону. Висилай мені ваш мак, якщо простоює, прийму в дар =)