Прогноз погоди Курси валютUSD: 28.04 ▲ 0.12 EUR: 32.26 ▲ 0.07 RUB: 0.43 ▼ -0 Ціни на пальнеА-92: 32.27 А-95: 33.4 ДП: 32.16 Газ: 16.05

Автор Тема: D-link DSL-2650U/BRU/D  (Прочитано 14361 раз)

0 Користувач і 1 Гість переглядають цю тему.

Offline Respant

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Карма: +0/-0
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #30 : 20 Липня 2010, 23:56 »
Здравствуйте!
У меня такой вопрос. Провайдер Укртелеком (ОГО). Модем - D-Link DSL-2650U/BRU/D (прошивка стандартная - 1.0 - только купил). Принтер - Canon LBP 2900.
Нужно.
1) Подключить через этот модем 2 стационарных ПК при помощи LAN-кабеля.
2) Ноут подключить, используя Wi-Fi.
3) Принтер подключить к USB на модеме, чтобы его было видно и возможно на нём печатать с любого из ПК и ноута.
4) чтобы работал и инет и "внутри сети" (2 ПК и ноут) можна было не теряя скорости передавать файлы.

Укажите, пожалуйста, на подробную инструкцию, как всё это сделать, если такова, конечно, имеется. Не хочу сразу пробовать установить, а потом не знать, как исправить...


Online Тальне

  • Бот :)
  • Тальне форум
  • Карма: +100500
Блок з товарами


Offline Taurus

  • Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4697
  • Карма: +98/-1
  • Стать: Чоловіча
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #31 : 21 Липня 2010, 10:17 »
Привіт. Ех, а що складного-то? ???
1) Підняти PPPoE з'єднання з телекомом.
2) Поставити галочку Wlan і прописати ім'я хот-спота (ну і протокол безпеки вибрати, якщо це багатоквартирний будинок), це настройка для ноута.
3) Налаштувати для ПК мережні підключення (однакові ім'я робочої групи і IP в межах одної підмаски). В якості основного шлюзу прописати 192.168.1.1. На ПК розшарити потрібні папки для спільного використання.
4) Для ноута підняти wi-fi з'єднання , включити його і просканувати список доступних мереж і підключитись до створеного вами, поставити галочку підключатися автоматично. У мене на ноуті Сімка, то питань не виникло ніяких.
5) Підключити в USB прінтер, в настройках модему прописати 2 стрічки з його назвою. Зберегтися. Потім з ПК зайти в Панель керування і в оснасткі Прінтери і факси почати установку мережного принтера, з огляду вибрати наш. І далі по підказкам. З картинками настройка принтер-сервера тут - _http://www.dlink.ru/ru/faq/160/861.html

От і все, єдина складність може бути якщо на ПК і ноуті різні версії ОС. Тоді з спільними папками можуть виникнути ускладнення. Просто в Сімці для мережі показати, що це "Домашня мережа".

От власне і все, потрібно правда мати більш-менш знання в настройці ПК. Якщо їх не має то краще викликати спеціаліста. Тут роботи на грн 300 по тальнівським міркам.
А прошити D-link DSL-2650U/BRU/D варто буде, гірше не стане.
Правила форуму :: khlivnyuk.com — Розробка веб-дизайну, створення сайтів ::


Offline Taurus

  • Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4697
  • Карма: +98/-1
  • Стать: Чоловіча
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #32 : 27 Жовтня 2010, 17:14 »
А прошити D-link DSL-2650U/BRU/D варто буде, гірше не стане.
Прийшов час прошити D-link DSL-2650U нової прошивкою 1.18

Список змін порівняно з версією 1.16:
1. Виправлена помилка в DNS proxy, котра виникала після короткочасних втрат фізичного DSL-лінку.
2. Додано підтримку спецсимволу "." і імені APN на сторінці налаштувань 3G.

Після прошивки D-link DSL-2650U робота гіршою не стала і це добре! :)
Правила форуму :: khlivnyuk.com — Розробка веб-дизайну, створення сайтів ::


Offline Taurus

  • Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4697
  • Карма: +98/-1
  • Стать: Чоловіча
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #33 : 17 Січня 2011, 10:30 »
Чергова нагода прошити D-link DSL-2650U нової прошивкою 1.19

Список змін порівняно з версією 1.18:
1. Виправлена проблема встановлення параметрів шифрування гостьового SSID відмінних від основних
2. Виправлені помилки PPTP-клієнта
3. Додана можливість в PPTP-клієнті вказати хост в якості адреси сервера

Після оновлення D-link DSL-2650U політ нормальний ;)
Правила форуму :: khlivnyuk.com — Розробка веб-дизайну, створення сайтів ::


Offline Taurus

  • Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4697
  • Карма: +98/-1
  • Стать: Чоловіча
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #34 : 17 Січня 2011, 22:01 »
До речі, маршрутизатор D-Link DSL-2650U відкриває все нові горизонти свого застосування. Ми вже знаємо, що він може працювати як торент-кліент, а от те що на базі роутера можна організувати справжню мініАТС для офісу, безкоштовно, знають одиниці. Простою прошивкою.

Отож, міні АТС на базі маршрутизатора D-Link DSL-2650U

Спойлер - Подробиці
_http://dlink.ua/?micropbx_dsl2650u
Правила форуму :: khlivnyuk.com — Розробка веб-дизайну, створення сайтів ::


Offline Kamatoznik

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Карма: +0/-0
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #35 : 09 Березня 2011, 17:36 »
Підскажіть будь-ласка як мені налаштувати підключення прінтера canon ip2200 до d-link 2650u для того, щоб можлио було друкувати як від стаціонарного ПК, який підклюений до d-link 2650u проводом LAN, ноута, через WI-FI. Намагася налаштвати по цій інструкції _http://www.dlink.ru/ru/faq/160/861.html нічого не виходить. Як мені ийти з дано ситуціі


Offline Taurus

  • Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4697
  • Карма: +98/-1
  • Стать: Чоловіча
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #36 : 09 Березня 2011, 18:49 »
Спойлер - Offtop
Змінити клавіатуру, бо у вашій клавіші западають, якби не виправив емейл, то не зареєструвалися б :)

Інструкція дійсно правильна, по ній все працює. Якщо не працює, то:
- Не сумісність драйверів, якщо у вас Windows 7 (принтер цей старуватий вже і реально може криво встановлюватись)
- Банальна несумісність заліза маршрутизатора з принтером.
Правила форуму :: khlivnyuk.com — Розробка веб-дизайну, створення сайтів ::


Offline Kamatoznik

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Карма: +0/-0
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #37 : 09 Березня 2011, 20:56 »
На стаціонарному ПК встановлена XP SP2, на ноуті XP SP3, як мені тоді дізнатись сумісність драйверів або заліза?


Offline Taurus

  • Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4697
  • Карма: +98/-1
  • Стать: Чоловіча
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #38 : 09 Березня 2011, 23:15 »
Перший пункт відпадає :), бо під Сімкою він не встановлюється навіть, якщо не пошаманити.

Спробувати прошити D-link DSL-2650U до останньої прошивки, можливо тоді по ЮСБ підключиться принтер цей. Не називати принтер кирилицею або словами з пробілами! Ще на думку приходить, що потрібно спробувати відключити в налаштуваннях порту "разрешить двусторонний обмен". І взагалі він не друкує чи не встановлюється? Якщо не встановлюється, то примусово прописати шлях при встановленні до принтеру (див. інструкцію), якщо не друкує спробувати новіші драйвери, дивитись в бік мережних налаштувань, включених служб ХР тощо. Тут якоїсь конкретної поради дати складно. Удачі.
Правила форуму :: khlivnyuk.com — Розробка веб-дизайну, створення сайтів ::


Offline Kamatoznik

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Карма: +0/-0
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #39 : 13 Березня 2011, 11:16 »
Задовбав мене цей D-link DSL-2650U. Через день злітають налаштування підключення до ОГО!!! Хто підскаже, що це може бути? Я його вже перепрошив до версії 1.19_RU, збої в електромережі не можливі, в домі стоїть стабілізатор. ВИКИНУТЬ ЖАЛКО, А ЗАЛИШАЄТЬСЯ РОБИТЬ?


Offline Taurus

  • Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4697
  • Карма: +98/-1
  • Стать: Чоловіча
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #40 : 13 Березня 2011, 12:21 »
Подаруй мені :)
Мабуть конкретний екземпляр такий попався. Або доступ хтось ще має до нього :) Там є можливість закрити доступ по різних протоколах до зміни налаштувань. (Management - Access Control) ну і пароль до купи поміняти для адміна.
Мій не скидає настройки в дефолт, хоча колишній D-link 2500U стабільно 1 раз в 3 місяці так робив. Є правда фішка в D-link DSL-2650, що якщо вимкнути вже підключений Wi-Fi маленькою кнопкою і одразу бахнути по кнопці живлення він скидає настройки на дефолт чи якось так.
Правила форуму :: khlivnyuk.com — Розробка веб-дизайну, створення сайтів ::


Offline Kamatoznik

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Карма: +0/-0
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #41 : 07 Квітня 2011, 23:09 »
Ура, нарешті я забрав свій DSL-2650U. Здавав в ремонт, в D-link - сказали що ремонтували, але я так і не дізнався що робили з ним. А тепер прийшов час розбиратся з функціями та налаштуваннями. Таурус, я так розумію, що ти більш-менш розбираєшся в цьому маршрутизаторі. Підскажи будь-ласка як налаштувати DSL-2650U в режим BRIGHT? Шукав інструкції на сайті виробника, так тільки 2 години даром потратив. Щось ось найшов _http://www.dlink.ru/ru/faq/160/139.html де розписано про "Настройка функции Virtual Servers". Це воно чи ні?


Offline Taurus

  • Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4697
  • Карма: +98/-1
  • Стать: Чоловіча
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #42 : 07 Квітня 2011, 23:57 »
Підскажи будь-ласка як налаштувати DSL-2650U в режим BRIGHT?
Чесно кажучи не чув про такий режим роботи ???  :) Bridge можливо? Воно ж підключення типу "міст" не поважаю із-за його незручності. Про лінк який ти дав вище ("біпай" в майбутньому) - не в ті хащі понесло зовсім...
Правила форуму :: khlivnyuk.com — Розробка веб-дизайну, створення сайтів ::


Offline Kamatoznik

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Карма: +0/-0
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #43 : 08 Квітня 2011, 17:18 »
Чесно кажучи не чув про такий режим роботи ???  :) Bridge можливо? Воно ж підключення типу "міст" не поважаю із-за його незручності. Про лінк який ти дав вище ("біпай" в майбутньому) - не в ті хащі понесло зовсім...
Справа в тому, що я хочу вдома створити локальну мережу між ноутбуком та стаціонарним ПК. Тільки от не знаю як це зробити, бо ПК підключений до маршрутизатора LAN кабелем, а ноут по WI-FI. Може підскажеш як краще це зробити?


Offline Taurus

  • Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4697
  • Карма: +98/-1
  • Стать: Чоловіча
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #44 : 08 Квітня 2011, 17:38 »
Ну, потрібно настроїти модем роутером про вже це було сказано вище. Відписав у ОП.
Правила форуму :: khlivnyuk.com — Розробка веб-дизайну, створення сайтів ::


  • Google+
  • ВКонтакте
 

Рекомендовані теми форуму

  Тема Розділ Остання відповідь
exclamation Цифрове телебачення Телебачення Остання відповідь31 Липня 2018, 19:53
від Taurus
xx Найочікуваніша гра для ПК Games Остання відповідь22 Вересня 2018, 11:15
від Taurus
wink Чисто ФЛУД Оффтоп Остання відповідь13 Жовтня 2018, 17:26
від Taurus
xx Microsoft офіційно купив Skype Інші IT теми Остання відповідь16 Жовтня 2018, 12:39
від Taurus
xx Яким мобільним оператором користуєтеся? Mobile Остання відповідь11 Жовтня 2018, 18:43
від Taurus
xx Встановлення ГБО Авто Остання відповідь18 Березня 2018, 21:15
від Сомалієць
xx Тальнівські знайомства Знайомства Остання відповідь20 Квітня 2018, 15:08
від Taurus
xx Китайські автомобілі Авто Остання відповідь11 Лютого 2018, 04:55
від Taurus
xx Доставка товарів в Україну Шопінг Остання відповідь12 Вересня 2018, 22:56
від Taurus
xx Укртелеком продали знову Інші IT теми Остання відповідь13 Грудня 2017, 12:48
від Taurus