Погода в Тальному Прогноз погоди -1 °C Сонячно Курси валютUSD: 25.14 ▼ -0.09 EUR: 27.75 ▼ -0.19 RUB: 0.38 ▲ 0 Ціни на пальнеА-92: 52.99 А-95: 55.32 ДП: 52.01 Газ: 34.94

Автор Тема: D-link DSL-2650U/BRU/D  (Прочитано 20323 раз)

0 Користувач і 3 Гостей переглядають цю тему.

Offline Kamatoznik

• Новачок
  • *
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #45 : 10 Квітня 2011, 15:10 »
Ну, потрібно настроїти модем роутером про вже це було сказано вище. Відписав у ОП.
Тобто після даних маніпуляцій я зможу після створити "Общие папки" між двома машинами?

Online Тальне

• Бот :)
  • Тальне форум
Блок з товарами

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • Стать: Чоловіча
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #46 : 10 Квітня 2011, 15:18 »
Лічку провір. Якщо все правильно пропишеш, то так, послідовність там описана вірна. А якщо не вийде, то краще виклич майстра, тому що це гроші тих, хто налаштовує подібні підключення.
За Інтернет + мережу + Wi-Fi буде по тальнівським міркам десь від -ціна- грн, без витої пари. Якщо прінтер і ще щось (типу NAS), то значно більше. Якщо з Тального, то пиши в ОП можу посприяти, але думаю у тебе вийде власноруч налаштувати.
Правила форуму :: khlivnyuk.com — Розробка веб-дизайну, створення сайтів ::

Offline RS

• Новачок
  • *
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #47 : 01 Травня 2011, 21:20 »
Доброго дня.
Намагаюсь другий тиждень налаштувати фтп сервер на DSL-2650U в який включений звичайний USB накопичувач. По мережі все працює нормально, в мережевому оточенні накопичувач бачиться нормально, але коли намагаюсь зайти по фтп він не пускає, галочки в налашуванні стоять, щоб дозволити фтп по Lan і Wan, в інструкції практично нічого не описано. Основне завдання зробти невеликий фтп сервер , щоб можна було качати файли з інтернету. Якщо хтось вирішував дане питання велике прохання допомогти. Дякую.

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #48 : 02 Травня 2011, 11:51 »
Намагаюсь другий тиждень налаштувати фтп сервер на DSL-2650U в який включений звичайний USB накопичувач.
Доброго дня. Хто вам сказав, що маршрутизатор цей може працювати як FTP-server для зовнішнього доступу із Інтернету використовуючи USB накопичувач? Мені такі можливості в D-link DSL-2650U/BRU/D не відомі. Є дійсно функція NAS (Samba), коли можливо розшарити накопичувач для користувачів локальної мережі. Хоча..

Можна спробувати через Advanced Setup - NAT - Virtual Servers, там колись бачив випадний список з функцією віртуального сервера як FTP-сервер. От тільки потрібно мати статичний IP для доступу до маршрутизатора із Інтернету, ну і обрати правильно протоколи (при обранні готової функції віртуального серверу вони пропишуться самі, хоча можливо доведеться правити їх під ваші потреби і реалії) і порти для прослуховування при запиті. По крайній мірі тестовий HTTP-сервер працював саме так (до першої зміни IP). Правда сам Apache був на локальній машині встановлений, а не на флешкі :). Тому думаю, що доведеться в налаштуваннях NAT FTP-server D-link DSL-2650U/BRU/D прописати в якості порту доступу до флешки вставленої USB, або створити правило, яке буде перекидати порти. І надіятись, що процесор D-link DSL-2650U це потягне все. Задачка цікава в принципі, саме із-за USB флешки, з диском на локальній машині значно простіше було б ;) Але коли вийде це зробити, то отримаємо автономний FTP-сервер котрий працюватиме без вмикання ПК.

Offline RS

• Новачок
  • *
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #49 : 02 Травня 2011, 21:33 »
Звідки взялась ідея, дуже просто - в налаштуваннях 2650  managemen-> access control є сервіси роутера які дають можливість працювати з ними по мережі або з інтернету, а в звя"зку з тим що роутер в мене стоїть в спальні то зовнішній NAS я не хотів ставити , щоб не гуділо, звідси і взялась ідея створити це засобами флешки і 2650. Крім того, якщо включити функцію фтп , щоб доступ був з інтернету і набрати в браузері ІР то видається помилка , що некоректний логін або пароль , якщо наступний запит даю з введеним логіном і паролем адміністратора то видає помилку 500 ...... "PWD" ( замість крапок здається писало обмежений доступ) на тому я і заглох . В процесі експериментів ще виявились наступні речі:
ІР адреса флешки яка включена в 2650 така сама , як і ІР 2650 -192.168.1.1
Якщо створювати через віртуальні сервери фтп сервер з ІР 192.168.1.1 він не створюється і видає помилку ,що така адреса занята роутером, а інщу нема сенсу ставити , бо переадресація під на інший пристрій ІР якого я вкажу.
Динамічну ІР адресу я вирішив за допомогою DYNDNS.com.
А як зробити переадресацію з вхідного 21-порта на флешку я без поняття, якщо зможете допоможіть.

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #50 : 02 Травня 2011, 22:38 »
Цитата: RS
в налаштуваннях 2650  management-> access control
Це лише вмикає, по яким протоколам можна потрапити в веб-інтерфейс роутера, а не вмикає його функціональність, якщо не помиляюсь...

замість крапок здається писало обмежений доступ
Спробувати зняти галочку FireWall або налаштувати права зовнішнього доступу IP filtering

ІР адреса флешки яка включена в 2650 така сама , як і ІР 2650 -192.168.1.1
Ще можна Port Mapping задіяти є там щось про USB.

Удачі. Напишете якщо вийде ваш задум.

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #51 : 27 Червня 2012, 12:19 »
Для роутера D-link DSL-2650U/BRU/D вийшла прошивка 1.20.
Давно не дивився, тому що працював на 1.19 мій DSL-2650U як годинник.
Недавно зайшов подивитись на оновлення, бачу доступна нова прошивка для роутера. Скачав, підсовую образ для оновлення, а він пише, що образ пошкоджений і не може бути встановлений. Перекачав знову, та ж історія. Заліз в "еті ваші інтернети" виявилось, що прошивки, які лежать на фтп випущені певного періоду часу (1.20 в цей перыод якраз потрапляла) можуть не встановлюватись або встановлюватись некоректно. Якщо перестав працювати після такого оновлення ваш D-link DSL-2650U/BRU/D несіть в сервісний центр або в аварійному режимі відкочуйтесь до 1.19. В мене все тьху-тьху нормально.

Offline Сомалієць

• Ветеран
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #52 : 27 Червня 2012, 21:31 »
несіть в сервісний центр або в аварійному режимі відкочуйтесь до 1.19. В мене все тьху-тьху нормально.

є така істина в ІТішніків: нормально працює - не чіпай  8)

прошивки всякі різні бувають, особливо для безпровідних пристроїв. Тому перед тим як оновлювати прошивку, варто почитати список оновленнь, які вони туди ввели. Часто таке буває, що вони для конкретного випадку ніякої ролі не грають

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #53 : 30 Листопада 2013, 16:49 »
Маршрутизатор D-link DSL-2650U/BRU/D - 3,5 роки політ нормальний. Прошивка RU_1.19

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #54 : 20 Квітня 2015, 22:17 »
ADSL роутер D-link DSL-2650U/BRU/D - вже 5 років працює ідеально, в режимі практично 24/7.
Прошивка та ж RU_1.19

Одного ранку забликав усіма світлодіодами, через хвилину це пройшло.
Конденсатори не висохли ще ніби.

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #55 : 31 Жовтня 2015, 16:24 »
На холодну став D-link DSL-2650U мигати всіма світлодіодами 1-2 хвилини, потім підключається нормально і світломузика пропадає. Таки сохнуть електроліти, напевне. По теплому (без тривалих виключень) працює ідеально. Прошивка RU_1.19

Offline Сомалієць

• Ветеран
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #56 : 01 Листопада 2015, 00:37 »
На холодну став D-link DSL-2650U мигати всіма світлодіодами 1-2 хвилини, потім підключається нормально і світломузика пропадає. Таки сохнуть електроліти, напевне. По теплому (без тривалих виключень) працює ідеально. Прошивка RU_1.19

D-link останнім часом розпаскудився далі нікуди - злітають настройки, прошивки, глючать і відключаються порти незалежно новий чи старий. Коротше кажучи, нікому не раджу купувати девайси даної фірми, бо сам з ними .....

Спробуй ще розібрати і продути пилюку - іноді це допомагає

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #57 : 01 Листопада 2015, 21:55 »
Та там немає куди пилюці попадати, він вертикально стоїть на підставці, розберу подивлюсь, які номінали електролітів потрібні та перепаяю на твердотільні на вєка, 6 років практично цілодобово працює, пора б уже.

А на рахунок D-link, то вони мені кращі за тп-лінки, не кажучи про телекомовські обрізки. Особливих проблем роутерами D-link не помічав, просто їх більше всього є по людях, тому і статистика більша про глюки і поломки, то гроза, то вода затече. Пам'ятаю колись спеціально зайві бублики крутив, щоб вода по витій парі не затікала в порти.

До речі, в своєму D-link DSL-2650U знайшов фішку, що коли ще не підключився інет і нажати клавішу wi-fi, то скидає налаштування, не знаю чи це глюк чи фіча)

Offline Сомалієць

• Ветеран
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #58 : 01 Листопада 2015, 23:28 »
А на рахунок D-link, то вони мені кращі за тп-лінки, не кажучи про телекомовські обрізки. Особливих проблем роутерами D-link не помічав

із старими дійсно немає проблем. Проблеми є з роутерами, які випускалися після 2010-го року
Але практика показує, що девайси, які відтарабанили більше 5-7 років після поломки гратися немає змісту - ремонт буде коштувати половини нового аналогічного девайса. Крім того, в старого може бути несумісність прошивки з сервером інтернет-провайдера - таке також трапляється іноді, не кажучи про те, що він може не підтримувати стандарт N

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» D-link DSL-2650U/BRU/D
« Відповідь #59 : 01 Листопада 2015, 23:59 »
Ну, якщо б там вигоріло пів плати, то так ремонт дорожче нового, а кондьори це розходніки по суті, джерело доходів для сервісів. Пам'ятаю в знайомого одразу в новий Калісто впаяли 105 градусні ємкості, бо там звичайні жили півроку.

В новій техніці все здешевлюють, спрощують, економлять навіть на міді, на обв'язці-фільтрах-фазах, запихають все в 1 мікросхему без захисту, що кіт потреться і статикою убиває девайс)

• Google+
  • ВКонтакте

Рекомендовані теми форуму

Тема Розділ Остання відповідь
xx "Пасхальні яйця" Інші IT теми Остання відповідь13 Жовтня 2021, 18:19
від Taurus
xx Право на доступ до Інтернету Інші IT теми Остання відповідь09 Вересня 2020, 17:13
від Taurus
xx Європейські дороги Авто Остання відповідь22 Січня 2022, 20:02
від Taurus
xx Гурт Metallica Музика Остання відповідь23 Травня 2023, 12:59
від Taurus
xx Лоукост або дешеві авіаквитки з України Туризм і подорожі Остання відповідь17 Лютого 2022, 22:06
від Taurus
xx The Grand Tour Телебачення Остання відповідь06 Лютого 2024, 14:00
від Taurus
xx Війна в Сирії У світі Остання відповідь15 Червня 2023, 11:29
від Taurus
xx Китай У світі Остання відповідь23 Квітня 2023, 21:08
від Taurus
xx Сервісний центр МВС Авто Остання відповідь10 Листопада 2023, 20:56
від Taurus
xx Тури без росіян У світі Остання відповідь31 Серпня 2022, 14:09
від Taurus