З флешем все гуд. Відформатував флеш-диск в формат НТФС, нова версія прошивки якраз стала її підтримувати.
То есть Вы хотите сказать..
Я уже сказав. Крапка.
Качественные тесты включают себе стрессовые ситуации, которые с большинством устройств никогда не случатся, но дают возможность оценить степень отказоустойчивости по тому или иному параметру.
Бла-бла-бла

Давайте мені свій роутер і я його залюбки полию кипятком.
Я довіряю думці незалежних експертів (блондинки не пишуть відгуки про такі речі), які оцінюють девайс по власній волі, на основі власного досвіду, а не по посадовим обов'язкам...
На авторитетных сайтах разрабатываются специальные методики тестирования, а Вы намекаете на то, что они неверны. Вы можете привести в качестве доказательств что-то конкретное?
По-перше, я нікому нічого не повинен доводити. По-друге, дуже сумнівний результат тестування, наприклад продукції AMD, коли офіційним спонсором порталу виступає Intel. І таких прикладів безліч. І яка може бути об'єктивність, коли тестування проводить 1 людина, котра безперечно має і свої власні брендові уподобання, ось тому більшу довіру викликає думка
всезнаючого ALL, а не гіпотетичного спеціаліста Васі Пупкіна, котрий в більшості випадків "тестування" провів на основі куріння гілки тематичного форуму, де і збираються спеціалісти. І я знаю про, що говорю.
З.І. Тема про конкретну модель роутера. Досить водичку лити. Як Вам відомо люди приходять на форум в пошуку конкретики, а не читання прописних істин і купи оффтопу.