вперше
думав доведеться самому писати (навіть скріншот підготував, але лінь було зберігати і відправляти, а Ctrl+V не працює), але дякувати Богу, таки побачив.
Паспорти роздають кацапські всім, чи за заміну платно буде? _https://www.gosuslugi.ru/10052/1
З цим розібрались? Чи будете продовжувати "В росії безкоштовно, а у нас платно"?
Мінімальна пенсія в 2016: 1074 грн. (як і в попередньому випадку беру більш невигідну мені для дискусії суму). В 2019 з 1 січня - 1497 грн;
(з липня вона зросте до 1564, +67 грн (на гривню більше, ніж зростання ціни паспорта)... ЩОМІСЯЦЯ!!! Свідкам Правди Шарія рекомендую ознайомитись зі статистикою зміни паспорта пенсіонерами. Якщо така взагалі є).
Те що пенсіонерам важко, я і не заперечував. Але притягувати їх як аргумент...
Про решту сказати нічого?
А де решта, бо я щось нічого крім ЗРАДИ не побачив, а після фрази
А те, що якусь частку людей з окупованих територій зростанням ціни відсічуть від бажання поновлення українського паспорта
мені взагалі смішно. Як пишуть мені кацапські троллі, в Донецьку є "Алея Ангелів", де чи то список дітей, яких убили ЗСУ, чи то їх там ховають... В даному випадку це не важливо. Люди які там живуть, і втратили дитину під час бомбардувань не будуть вимірювати бажання отримання паспорта його ціною. Всі дуже давно повністю визначились з своєю стороною. І за 66 гривень ніхто змінювати сторону не буде.