є будівництво прямо в центрі і не одне
є агенство нерухомості
краєвидів ціла купа - можна над танком, а можна і біля ГЕС
У нас і тур.агентство є з курортами, якщо так рахувати, а поплавок взагалі за рекреаційну зону з аквапарком зійде.
Ну, 2 будівництва і аж 2, якщо їх так можна назвати, мєсного розліва «краєвиди» дуууже сумнівної цінності, окуплять дрон за 1300 у.е. однозначно.
Через день їх знімати чи по черзі?) Графік скласти потрібно буде, щоб не забути. А приватний сектор буде наймати дрон, щоб прорекламувати продаж хати на якомусь olx? Бачив, що продається в Тальному, все знято на тапок, їм якраз тільки дрон наймати для обльоту фазєнди. Потенціал Тального це максимум 10 роликів для відеостоку в категорію «Совок» чи «Упадок і розруха», принаймні, я так бачу його монетаризацію тут на мєсності, ну ще Шарію заслати відос про те як замок Шувалова проср*ли, кажуть платить.
На весіллях + Софіївка для фону, а не танк чи ГЕС чи «водопад», ото єдине, що принесе якусь копійку по вихідним, якщо дяді з кенонами на ті весілля допустять бомбити коптером, там своя мафія, піску в камеру насиплють як таксісти цукор в бак конкуренту.
Добре що згадав про фото, у мене ж дзеркальний Nikon є десь в шафі і купа студійних приблуд до нього ще на півтори штуки зелені, треба б окупити його, піду ями познімаю з церквами
Отож, благословляю, купуйте коптера, робимо РА, стрижем бабло в Тальному і грузім його бочками... А якщо без жартів, то дрон якщо і купувати, то виключно
без прив'язки до Тальнівщини, до уже існуючого джерела доходів з фрілансу (чи ютюбу, наприклад) як його розширення, імхо. Або якщо є власне кишенькове рекламне агентство оффлайн. Тоді можна щось обдумати з прицілом на дохід, бо були і у мене вологі мрії про інтерактивну карту і панорами для оновленого сайту, але думки що це ж для Тального (про ринкову оплату за подібну роботу самому собі взагалі мовчу, тому навряд чи тут на сайті буде щось того рівня, який девелопиться мною, але на продаж закордон) і що це ніколи не окупиться, навіть якщо закидати весь сайт тим лайном, яке постійно пропонують рекламувати, заставляють міркувати виважено з цинічним реалізмом. В цьому весь
меседж мого скептичного ставлення до подібної ідеї збагачення.