Погода в Тальному Прогноз погоди -1 °C Сонячно Курси валютUSD: 25.14 ▼ -0.09 EUR: 27.75 ▼ -0.19 RUB: 0.38 ▲ 0 Ціни на пальнеА-92: 52.99 А-95: 55.32 ДП: 52.01 Газ: 34.94

Автор Тема: Пояснялки etc  (Прочитано 6105 раз)

0 Користувач і 1 Гість переглядають цю тему.

Offline VirusW

• Де тут над авкою підпис поставити?
  • Старожил
  • Стать: Чоловіча
  • Одиноко одинокий одиночка
Пояснялки etc
« : 16 Травня 2011, 10:44 »
одні здійснили провокацію, інші на неї піддались. Винуваті обидві сторони. Хоча, якби друга сторона не піддалась на провокацію - результат був би приблизно таким же. Просто російські канали показали б як "переможно крокує проросійське бидло по Львову". Націоналістичні сили програли "битву" ще до її початку. В принципі як і більшість попередніх. Та й наступні програють. Лише по причині того, що в Росії всі події висвітлюються як скаже "Краб&Шмеле", а в нас - хм... в нас цікавіше. Ти бачиш, що журналіст старається для партії, але одночасно він хоче, щоб бидлу таки бидлу, було цікаво, тому іноді проскакують напівкаверзні запитання, які на загальну картину не впливають.
 Вчора дивився як Алла Мазур брала інтерв'ю у Тягнибока і, якщо не помиляюсь - львівського губернатора. Єдиний висновок - Алла Мазур подешевшала.

2Амаяк Акапян: думаю, що ти ще зайдеш, щоб прочитати, тому і пишу сюди трішки офтопу. Запамятай: в інтернетах ніхто не вибачається (Є винятки, але то лише підтвердження цього правила). А бокс по переписці це була іронія. Над тобою. Не треба рекламувати свою фізичну силу. Тим більше, твоя поведінка і, особливо, прощавальний пост вказують на те, що тобі приблизно 17 років (ну від сили 19), і в душі ти ще школота.
Боже, зроби так, щоб українську мову так само пригнічували, як "пригнічують" російську.

Online Тальне

• Бот :)
  • Тальне форум
Блок з товарами

Offline Fatal Doll

• Ветеран
  • Стать: Жіноча
» Пояснялки etc
« Відповідь #1 : 16 Травня 2011, 10:52 »
йому десь 35 ;)

Анна Голик

• Гість
» Пояснялки etc
« Відповідь #2 : 16 Травня 2011, 11:02 »
а от і не 35 8)

Offline Fatal Doll

• Ветеран
» Пояснялки etc
« Відповідь #3 : 16 Травня 2011, 11:12 »
я написала шо приблизно)уже дорослий дядя

Offline VirusW

• Старожил
» Пояснялки etc
« Відповідь #4 : 16 Травня 2011, 11:35 »
мда...
школота це не вік а стан душі(с)
Боже, зроби так, щоб українську мову так само пригнічували, як "пригнічують" російську.

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» Пояснялки etc
« Відповідь #5 : 16 Травня 2011, 12:03 »
Цитата: VirusW
мда...
школота це не вік а стан душі(с)
До речі, вам відомий такий собі Сталік Ханкашиєв? По ТВ передачі кулінарні веде дядька, книги пише. Пошукайте в неті. А ось як в житті поводиться в свої 50 років. Читаємо коменти його нік Stalic (розвертайте гілки дискусії, бо самі перли приховані в них...)
Спойлер - Сталік в онлайні
Для перегляду потрібно 1 повідомлень. У вас 0 повідомлень. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся
З пару місяців назад такий неадекватний перець як Сталік і тут був... Просто згадалось щось мені.

Думка 2all:
Прочитали? Огидно ж? І це у нас на форумі одні гадюки? Можливо Анна пояснить детальніше, бо щось не в'їжджаю в якому плані її знайома (ну діставайте вашого знайомого, як в анекдоті :)) вважає всіх присутніх гадюками. Як на мене хай краще гадюками називають, але допускати опускання до подібного рівня трясіння мудями спілкування на форумі як в спойлері вище ми не будемо. Принаймні старатимемось. Хтось сам видалиться (2 таких вже), але решта в поголовній більшості адекватна і може висловити свою думку без піни з роту та без біцепсно-трицепсної аргументації чи содомії мізків. Цивілізовані люди ж, а не пітекантропи. Витягуйте голови з задниці або go to Бобруйськ чи Вконтакт.

Щиро ваш :)
Правила форуму :: khlivnyuk.com — Розробка веб-дизайну, створення сайтів ::

Offline Fatal Doll

• Ветеран
» Пояснялки etc
« Відповідь #6 : 16 Травня 2011, 15:36 »
Пропоную розділити тему і створити Сварки або Розборки :D і далі продовжувати

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» Пояснялки etc
« Відповідь #7 : 16 Травня 2011, 15:49 »
От і розділи ти ж в цьому розділі модератор. І не розборки чи сварки, а Пояснялки etc =)
Правила форуму :: khlivnyuk.com — Розробка веб-дизайну, створення сайтів ::

Анна Голик

• Гість
» Пояснялки etc
« Відповідь #8 : 16 Травня 2011, 16:28 »
Ну детальніше так детальніше: зустріла знайому і мова пішла про інтернет. Я запитала її чи вона зареєстрована на тальнівському форумі, а у відповідь почула таке: шо це гадюшник (тільки сваряться) і показують хто є хто і т.д.(іноді переглядає форум) Ще вона мене запитала:  що такого корисногоя я знайшла на тальнівському  форумі, шо цікавого можна там знайти(так як вона не знайшла)? Думаю, моя відповідь на її питання нікого не цікавить - то пропустю..
А показати і тикнути пальцем на знайому,Taurus, можу! І, повір,  ще є  десяток знайомих, які вважають що тут не тальнівський форум, а "клуб однодумців"!
 "Хтось сам видалиться (2 таких вже)" - не думаю, що є чим гордитися.........і людей вважаю також адекватними!
А щодо "культури общенія" на форумі, то хочеться писати те хочеться і не думати чи гарно це чи нє, бо як хтось із форумчан написав: це інтернет( хоча є люди, шо інтернет для них - це шось святе)

Offline VirusW

• Старожил
» Пояснялки etc
« Відповідь #9 : 16 Травня 2011, 16:47 »
Цитата: Анна Голик
...вважають що тут не тальнівський форум, а "клуб однодумців"!
 "Хтось сам видалиться (2 таких вже)" - не думаю, що є чим гордитися.........і людей вважаю також адекватними!
А щодо "культури общенія" на форумі, то хочеться писати те хочеться і не думати чи гарно це чи нє, бо як хтось із форумчан написав: це інтернет( хоча є люди, шо інтернет для них - це шось святе)
Чому клуб однодумців? Холівари у нас тут часто.
Ніхто нікого не заставляє говорити чисто українською (хоча холівар знову ж таки був). Я не люблю коли людина матюкається. І то, моя реакція досить адекватна на нецензурну фразу.
А щодо Акапяна, то я б йому порадив би полуркати першу заповідь інтернету. Дуже корисно.

Анна Голик

• Гість
» Пояснялки etc
« Відповідь #10 : 16 Травня 2011, 17:05 »
Я також не за матюки і мене бісить коли ставлять оці *(тіпа шоб не було видно матюка)!!!! То краще вже писати так як є, без цих зірочок, і не розводити цих яслів!
А чого клуб однодумців! - Так здається людям, шо є тут групка людей, які думають однаково  і через це склалося, мабуть, таке враження!

Offline Fatal Doll

• Ветеран
» Пояснялки etc
« Відповідь #11 : 16 Травня 2011, 18:57 »
Це погано, шо однаково думаємо? ;D ну ось було 2 нових які думали не так як ми) розвели срач наче діти шо один шо другий однакові 8)

Offline Котигорошко

• Користувач
  • **
» Пояснялки etc
« Відповідь #12 : 16 Травня 2011, 19:03 »
другий це я ????????????????????????????? :P :P :P

Offline Fatal Doll

• Ветеран
» Пояснялки etc
« Відповідь #13 : 16 Травня 2011, 19:05 »
ні) другий це отой Трахблаблабла друг оцього Амаяка чи як його.
Ти ще гут  :P

Offline Сомалієць

• Ветеран
» Пояснялки etc
« Відповідь #14 : 16 Травня 2011, 21:35 »
Пропоную розділити тему і створити Сварки або Розборки :D і далі продовжувати

Краще і солідніше звучатиме "Бокс по переписці" (с). Можна ще додати теми "Наклепи і спростування" та "Біла та чорна магія. Поради початківцям"  >:(

• Google+
  • ВКонтакте

Рекомендовані теми форуму

Тема Розділ Остання відповідь
xx Криптовалюта й інші віртуальні цінності Економіка Остання відповідь14 Листопада 2024, 12:00
від Taurus
xx Чим живе Тальне? Тальне - наше місто Остання відповідь14 Червня 2023, 16:08
від Taurus
xx Office - Word & Excel Software Остання відповідь11 Січня 2021, 11:10
від Taurus
xx Вільне володіння зброєю Полювання та рибалка Остання відповідь25 Травня 2022, 15:33
від Taurus
xx Україна і НАТО Політика Остання відповідь08 Лютого 2024, 12:00
від Taurus
xx Нашестя мігрантів до Європи У світі Остання відповідь17 Жовтня 2023, 14:14
від Taurus
xx Потік підсвідомості Оффтоп Остання відповідь18 Квітня 2024, 12:00
від Taurus
xx Терористи збили пасажирський літак MH17 Україна Остання відповідь17 Листопада 2022, 16:51
від Taurus
xx Компанія Intel Інші IT теми Остання відповідь05 Серпня 2024, 12:00
від Taurus
xx Музика, яку не почуєш на радіо Музика Остання відповідь01 Вересня 2024, 12:00
від Taurus