Отож, не весь "польот мислі" вдалось відновити від вчорашнього, але:
шо цікавого можна там знайти(так як вона не знайшла)?
Звикли все на блюдечку і нахаляву... А от би та знайома підняла 5-ту точку і чимось допомогла, а не поливала форум брудом, передаючи плітки. Ось ти, наприклад, пишеш публікації для порталу. Молодець же ж. Тому більше 600 людей за добу
щось знаходять на сайті. І на здоров'я, хай знаходять і надалі. Власні кошти, котрі витрачаю на існування сайту принаймні не пропадають даром...
А показати і тикнути пальцем на знайому,Taurus, можу!
То жарт
, згадався до слова анекдот про лікаря та пацієнта із хворим "знайомим"
І, повір, ще є десяток знайомих, які вважають що тут не тальнівський форум..
Твоїх знайомих? Тоді вірю, щиро.
"Хтось сам видалиться (2 таких вже)" - не думаю, що є чим гордитися.........і людей вважаю також адекватними!
Що мені сумувати за ними? Є справи важливіші.
А щодо адекватності знайомих твоїх. Я не вважаю одного твого "помилково" забаненого знайомого адекватним. Дуже важко так назвати людину, яка не може зв'язати 2-ох слів без матюка і, що головне, погрожує зґвалтувати і скалічити мою дівчину. Адекватний? Скоріше фанатично хворий. Можу скинути скріншоти "рєчі" цього гастарбайтера, дізнаєшся щось нове про свого друга. І іншим буде цікаво напевне. За такі слова при бажанні можуть прийняти в "теплі" рученьки в серйоз та надовго. Таке гівно тримати тут не збираюсь, вибачай.
А щодо "культури общенія" на форумі, то хочеться писати те хочеться і не думати чи гарно це чи нє
Думати потрібно завжди... Всім рекомендую. І коми навіть розставляти в написаному по мірі можливовсті, а то ще не так зрозуміють. І не важливо інтернет це чи життя (одне є віддзеркаленням іншого в будь-якому разі). Не був би я адміном, вислухали б багато чого цікавого, але ніззя, тому і намагаюсь не влазити в перепалки
Баланс і толірастія... Акапян ось писав що хотів і що? Удалився. Може не витримав, що його в попу тут не цілували. В кожного ж є своя думка, і якщо хтось каже, що біле це зелене, то ніхто не повинен одразу ставати навколішки б'ючись головою причитаючи: "Вибач батьку, засранця"..
Я також не за матюки і мене бісить коли ставлять оці *(тіпа шоб не було видно матюка)!!!!
Форум читають діти і культуру спілкування ніхто не відміняв. Чи хочете, щоб правили ваші повідомлення видаляючи матюки? Отож. Крапка.
Про "клуб однодумців":
Певне ядро в кожного веб-ресурсу є. Цього не змінити. І це ядро теж сперечається і відстоює кожен свою думку. І при цьому мається на увазі зовсім не шаблонність мислення чи однаковість думок, а певний рівень розвитку і розуміння для чого їм потрібно бути на форумі. Люди природно хочуть посперечатись з якогось приводу чи похоліварити, та будь-ласка (!), адже в дискусії народжується
купа контенту істина, але роблять це розумно, принаймні не опускаються до деякого рівня. Пишуть і відстоюють думки, а не маячню і маячнею. Закони природного відбору ніхто не відміняв, якщо не може людина сказати щось таке, що хоч купи тримається, то краще хай сидить мовчки і качає мізки, а не м'язи. Жодного інтересу немає вести дискусії з тим, в кого єдина мета впершись рогами сказати своє "фє", таких ігнорую і в житті, і в інтернеті. Коробить від недолугої істерії, тому і етапи вливання на форум спеціально ускладнюються.
До речі, моїх друзів із більш-менш активно пишучих тут дууже мало, людини 3
Клубіще ціле...
З.І. Про гадюшник тепер зрозуміло, дякую
. Гриземось помаленьку, що робити, розважаємо гостей форуму, твою знайому, і решту "смотрящіх і читающіх"
Хух, пальці болять. Відповідати не потрібно.