Fatal Doll, прочитала всю збірку Леніна чи її американський 2 листковий варіант?
Плюс (він же ж один із багатьох мінусів комунізму) один бачу - це уравніловка
У нас в універі був професор Гош, якому приблизно було 70 років. Так як він, "Капітал" не знав, мабуть, навіть сам Карл Маркс
Я в вівторок їду в Київ, тому, Fatal Doll, якщо хочеш - го зі мною. Познайомлю з ним
Тільки один нюанс. З ним спорити у тебе не вийде. Треба готуватись, він фанатіє настільки від методу діалектичного матеріалізму, що на його статті в економічних ЗМІ навіть немає кому відповісти, тому він буде дуже радий дискусії. Вся фішка в тому, що поняття цього методу є лише в нього. Більше таких фанатів Маркса я не бачив. Та й не побачу. Впевнений.
А щодо плюса в комунізмі - то знову ж таки, люди ніколи не зможуть оцінити працю інших. Памятаєте приказку "Кожна жаба своє болото хвалить"? Так само кожна "жаба" буде розказувати як тяжко вона працює, і як мало їй платять. Я з цим щодня на роботі зустрічаюсь. Тільки от чомусь ще ніхто з них не звільнився. І не пішов з теплого (зимою) офісу, з кондиціонером (літом) в цехи. І вони не помітили, як цього літа хлопці довбали асфальт ломами. Памятаєте, яке літо було? Не дуже прохолодне
А всім, хто звязаний з компютерамиі, хоч вішайся. Збоку робота програміста/оператора/адміна - рай на землі. Сидиш собі - клац, клац. Тільки от про те, що треба
думати, що натиснути - цього ніхто не знає. Точніше не хочуть знати. Кожен з "компютерщиків" може підтвердити, що іноді знання, які дали школа+універ+досвід не можуть дати рішення задачі. Тому доводиться думати.
От і знову вам людський фактор. Один плюс легко можна показати як мінус.