Хочу вставити і свої 50 коп!
Ні для кого не секрет, що інтернет - могутня впливова сила!!!...., але, поки що , не заполонив увесь світ..і є молодь(говорю про тальнівську), яка не знає як користуватися всесвітньою мережею і навіть не підозрює, що є такий тальнівський форум!!!А є й такі тальнівчани, які не мають можливості ним користуватися, але бажання зробити шось хороше для міста в них чималі!!! До чого я веду?

....- На моє глибоке переконання будь-який захід, а особливо такого типу як суботник, треба рекламувати, шоб досягнути результату!Одне діло - прочитати про суботник в інтернеті на сайті(що є дуже добре), друге - почути по радіо, по місцевому телебаченню чи в газеті!!! Повірте, є ще молодь, яка час від часу дружить із ЗМІ!!! Мені здається, а може десь і впевнена, шо прочитавши оголошення в газеті типу: "Тальнівська молодь - за чисте і охайне місто!!!!, в якому б містилося звернення до тальнівської молоді, до директорів шкіл, коледжу і т.д., то охочих було б достатньо, шоб прибрати половину Тального!!! а якби вкінці оголошення було вказано, що ввечері тальнівчан чекає дискотека, то чутки про такий захід передавалися б дуже швидко!!! А так обговорення на форумі про суботник, яке може зібрати не більше 20 душ бажаючих, називається "Чув дзвін, але не знаю де він..."
Ще одне........ви знаєте, коли я підмітаю своє подвір*я, то не забуваю вийти за калітку і попідмітати трохи там.......і коли бачу шо лежать бумажки на сусідній території, то мені не впадло їх підняти.......Пояснення цьому просте:приємно коли на вулиці чисто!!!(і роблю це не для того, щоб повихвалятися перед сусідами :яка я гарна хазяйка) І думаю, та людина, яка хоче шоб місто стало хоча б трохи чистішим, піде прибирати під будь-яким гаслом і прапором!!!ІДоречі,ще не було такої акції, щоб не стирчав хоча б один прапор, а якщо і була, то вони, нажаль, всі були не путні!!!
P.S.: Дуже б хотілося щоб кінцевою фразою даної теми не була якась гризня чи коментар, який завис у повітрі,а шось типу такого: "Вчора відбувся суботник, у якому взяли участь і наші форумчани.........Тепер наше місто стало чистим і охайним....."!!!