Давно я не заходив на форум.
Ризикуючи заробити мінус, а то і бан, спробую не погодитись з більшістю і виказати підтримку користувачу Valkirija і підтримати ініціативу Анни Голик розмістити оголошення в газеті.
Поясніть мені.. не можу зрозуміти.. Яка вам різниця які прапори будуть над смітником, якщо в результаті цієї акції місто стане чистішим? Хто вам заважає намалювати свій плакат "_http://talne-info.com" поруч з прапорами "Молода Черкащина"
Taurus, Fatal Doll, Yulinka: чесно кажучи, я вас зовсім не розумію.. Хочете "междусобойчик" з форуму створити - забороніть реєстрацію нових користувачів. Людина прийшла до вас(до ВАС!!!, а не до осередку якоїсь партії чи в міськраду) з пропозицією, грошей не просить, пропонує прибрати місто(частину міста) і навіть організувати дискотеку для того, кому це цікаво. Ви своїми силами можете провести таку акцію? Так чому ви відмовляєтесь від сторонньої допомоги?
Невже краще жити на смітнику з гордим усвідомленням того, що ви не дозволили комусь попіаритись?
Сподіваюсь, що Valkirija читаючи вас не вирішить, що ви висловлюєте узагальнену думку тальнівчан і все-таки знайде можливість зорганізувати місцевих жителів на свою акцію.