Єдине що радує-привернув увагу. Спочатку відповім. Otello, погоджуюсь з тим, що критикувати-не робити. Але моєю метою було як мінімум привернути увагу і як максимум те, що Ви написали. Судячи з усього, мої тези там не потрібні. Чому інший форум? Тому що коли я в «гулі» ввів Тальне, то мав можливість ознайомитись з двома сайтами і мені до душі більше припав цей.(Тут інші теми і інша політика форуму. Там же ж форум для своїх, де лунають пости «пішли на пиво» і т.д. Там не думають що це можуть читати інші) Стосовно «аватара», підказка – створіть тему у форумі про те, як кожен вибирає його собі і що він несе. Я тоді там напишу: «Гляньте на мій аватар, на підпис, що внизу, постійте 5 хв. на шкільній перерві, послухайте як спілкуються діти-зрозумієте». Taurus, та навіть мови нема на рахунок того, що деякі специфічні статті простіше писати на іноземній мові. Але в чому сіль: проект носить назву «Інформаційний пртал м. Тальне», відповідно він не є комерційним, а інформаційним. Ну хто ж шукає в «гуглі» Тальне, ті що мають до нього якесь відношення. І я думаю, що не дуже їм приємно було б бачити представницький проект на мові, яка для переважної більшості тальнівчан не є рідною. А уявіть собі інше: канадський емігрант сумує за батьківщиною, у вікіпедії знаходить ссилку, заходить, а там….
Valex, рубаєте Ви, тому що прочитайте перший пост, і питання до мене відпаде. Я не проти російської, а за українську! А Ви?
Andriy, Ви праві, але я б дещо узагальнив: «Мова, культура, традиції-основа такого поняття як народ. Valex, якби ви були у Франції і не знали французької а лише англійську, то побачили як би з вами спілкувались. В Росії не знати російську можна? Так виходить то в них-патріотизм, а якщо в нас-расизм. Так хто ж гірший: росіянин,який захищає російську і плює на українську, чи "укр", якому "пофіг"?