Відпишуся про свій досвід з
Photoshop CC 2015.
Завантажив з підміною кук з сайту адобі тріалку, пропатчив її від CC 2014 - злітає активація. Ок. Патчу dll-ку - "Помилка менеджера" блабла і не запуск повний, гаразд, працюю далі в CC 2014.2.2. Потім дивлюся з'явився на форумі сжперсії
патч anticloud - видаляю все, ставлю знову оф.тріалку, оновлюю менеджер, патчу антіклаудом. Вуаля, працює, не злітає. Файл hosts не змінений.
Видаляю на радощах свій портабл СС 2014.2.2
Але радість була недовгою - працювати неможливо: при виборі ректангл тул в
Photoshop CC 2015 починаються лаги по секунд 10 і так кожен раз, навіть при простому кліці на шарі з шейпом. А для дизайнера сайтів ректангл тул та інші шейпи це основа роботи, не буду ж як мудак пенсіл тулом малювати інтерфейс, хоча знаю й таких)
Залажу в інтернети, так є така проблема причому і в ліцензійній версії. Пробую оф. поради - не допомагає. Пропонують відкотитися на
CC 2014)) Ну добре, 2014 так 2014. І тут приходить новина, що випустили оновлення Photoshop CC
2015.0.1. Думаю, можливо, пофіксили дану проблему з фрізами фотошопа. Пробую штатно оновитись, хм, оновилося легко, але не допомогло - лаг з шейпами і деякими меню жахливий. Оновлюю драйвера, ну а вдруг)) Ні, не допомагає. Блін, може потрібно 7-ку міняти на
вінду 10-ку? Знаючи цих придурків цілком можливий крок для популяризації нової вінди. Але про всяк випадок оновлюю 7-ку, бо останній раз оновлювався в травні. І, о диво,
лаги в Photoshop CC 2015.0.1 пропали.
Підсумок, звичний патч - гівно, портабл версії
Ph СС 2015 - гавно, з оф.сайту версія і антіклауд рулять і штатно апдейтяться.
З.І. Панелька libraries так і не працює, потрібно мабуть створити лівий обліковий запис і спробувати зайти. Але, мабуть, це черевато наслідками)