Є в мене пісня. Улюблена. І хоча її бітрейт 64 кбпс - всеодно слухаю саме її, а не аналогічну версію в CD якості, але іншого виконавця. Не знаю чому.
У вас таке є?
Для затравки - «
Ніч яка місячна». Та що - Ніч яка місячна, зоряна, ясная, Видно, хоч голки збирай... От ніби Пономарьов гарно її виконує, та і інші виконавці не так уже і відстають. Але подобається лише одна версія - з фільму "В бій ідуть лише "старики"".
Її готовий слухати годинами. (І Пономарьову до неї
ще рости ...
вже не вирости).

Може погано шукав, але виконавця так і не знайшов. Дізнався лише, що більшість пісень виконували актори (були ж колись актори, які на голому ентузіазмі могли зробити те, що нині не можуть зробити за гроші).
Була версія, що пісню в фільмі виконував Микола Кондратюк. І ніби схоже (порівнюю голос з піснею "Ясени", яку теж люблю), але знайти "Ніч..." в його виконанні я так і не зміг. На жаль, в нашому дитинстві був період "без інтернету", в якому, можливо, і загубились дуже цінні матеріали. (І чому"Наша раша", "Файна Юкрайна" так ніколи не пропаде?)
Необхідний для цієї теми...
...P.S.: Москалям тут не раді. Як і хохлам. Росіяни і українці - ласкаво просимо (Для тих хто тільки зайшов в маршрутку, пояснюю: адмін - мій друг. Тому за будь-яке, навіть найменше "розпалювання міжнаціональної ворожнечі" буду просити бан для того, хто почав і для того, хто підтримав

Якщо вже так кортить - ласкаво просимо в розділ
Політика,
Україна, на крайній випадок -
Тальнівська російська діаспора. Якщо вже дуже сильно буде свербіти - пишіть в приват. Або створимо нову тему, або виріжемо все зайве (хірургічно))