Люблю я
морозиво... А ви? Не помітили часом, що років з 3-4-5 морозиво стало якимось не таким? Зовсім не таким як було в дитинстві (угу старий вже, я ще пам'ятаю як в Лакомці його ділили в ручну з великого ящика прямо у вафельні стаканчики

). Одним словом морозиво стало гівном, ні те що по-дешевше, ні те що по-дорожче..
І ось кілька днів тому спробував самостійно
приготувати морозиво по найпростішому рецепту - жовтки-цукор розтерти, продовжуючи збивати додати молоко (з під коровки, ага), нагріти, дочекатися поки загусне, ввести збиті вершки, ваніль та виставити в морозильник, а потім перемішати кілька разів під час заморожування (а краще взбити, бо не вгризеш потім).
Блін, я клянуся вам, нічого подібного, ні за яку ціну купити в магазинах просто неможливо! Я не знаю, з чого вони роблять це нібито морозиво, але те, що там не цукор, а синтетика - однозначно, і те, що там немає ні краплі натурального молока - абсолютно достовірно, ну і ніяких вершків та жовтків - їх там немає.
Годують нас трансгенними жирами на різних загущувачах, і ті хто не застав справжнього морозива вже навіть не здатні розрізнити, що вони їдять...
Як думає те є ще
справжнє морозиво десь? І чому ні?