Викинув я ту наклейку "пасивного підсилювача сигналу", розповідаю чому:
Я десь читав про те, як щось подібне собі склепати, але так як з паяльником у мене не дуже, то пробувати не став.
А я спробував

Довелось на днях розібрати мій телефончик, щоб справити замок на основі кріплення кришки. Заодно і оцінив всю глибину таланту піднебесної

В телефоні замість антени стояло, "щось" вирізане по феншую з мідної фольги товщиною з атом. Не дивно, що лайф (до речі ці сцуки заблокували сімку за не поповнення рахунку

) втрачав сигнал в приміщенні.
Отож, вирішив вирвати це неподобство і
припаяти кусок мідного дроту від радянського комп'ютерного шлейфу, там кажуть безкиснева мідь була. Експериментальним шляхом взнав оптимальну довжину і форму для нової антени. Підпаяв до плати мобільного (місця вільного малувато там, тому не дивно, що замість антени була фольга) свій дріт системи "2 квадрата", "землю" впаяв прямо до "мінуса" плати, ну підсилив основу кріплення задньої кришки, для цього і розбирав його ж. Зібрав телефон і вуа-ля - всі 4 поділки і що головне завжди

Півдня було витрачено з користю.
З.І. Але пасивні підсилювачі сигналу реально працюють, от тільки не такі з напівпрозорої фольги