Погода в Тальному Прогноз погоди -2 °C Невеликий туман Курси валютUSD: 25.14 ▼ -0.09 EUR: 27.75 ▼ -0.19 RUB: 0.38 ▲ 0 Ціни на пальнеА-92: 51.7 А-95: 54.26 ДП: 54.73 Газ: 36.5

Голосування

Яким антивірусом користуєтесь?

Антивирус Касперского
Dr.Web
Avast!
NOD32
Інші (вкажіть які)
Я - самий кращий антивірус :)
Нема ніякого. Хай живуть!

Автор Тема: Антивіруси  (Прочитано 17159 раз)

0 Користувач і 1 Гість переглядають цю тему.

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • Стать: Чоловіча
  • I f*ck your mind
» Антивіруси
« Відповідь #90 : 07 Березня 2013, 16:19 »
Це типу ТімВьювера, але між авастами. Воно генерує код тому хто дозволяє віддалене керування (нам кнопка), той код кажеш тому в кого теж є аваст і він заходить на твій комп. Далі що буде не знаю, не провіряв. Чи дасть тільки полазити по налаштуванням авасту чи і по всьому компові.
Правила форуму :: khlivnyuk.com — Розробка веб-дизайну, створення сайтів ::

Online Тальне

• Бот :)
  • Тальне форум
Блок з товарами

Offline VirusW

• Де тут над авкою підпис поставити?
  • Старожил
  • Одиноко одинокий одиночка
» Антивіруси
« Відповідь #91 : 07 Березня 2013, 18:22 »
На робочому Аваст оновився. З нету тягне всілякі оновлення типу флеш-плеєра, до фотошопу якусь фігню пропонував оновити і тд. ІЕ не тягнув (мабуть тому, що на робочому вже давно оновив до 8 версії - якщо оновлювати віндозними засобами, то ніякої валідації не проходиш).
Щодо інтерфейсу - не здивував. Дежавю було. Бо в касперові такий вирвиглазий і незрозумілий інтерфейс давно (у всякому разі мені на крістал дуже схоже).
ПС: вчора писав, що щось довго не завантажується комп робочий після оновлення Авасту. Виявилось все ок. Просто забув витягнути системну дискету з дисководу. MS DOS завантажився, тому й не міг підключитись.
Боже, зроби так, щоб українську мову так само пригнічували, як "пригнічують" російську.

Offline murko

• Бувалий
  • Файна моя Юкрайна!!!
» Антивіруси
« Відповідь #92 : 07 Березня 2013, 22:22 »
Цитувати
На робочому Аваст оновився. З нету тягне всілякі оновлення типу флеш-плеєра, до фотошопу якусь фігню пропонував оновити і тд.
то він сам тягне чи лише пропонує?
Слава Україні!!!

Offline VirusW

• Старожил
» Антивіруси
« Відповідь #93 : 07 Березня 2013, 22:37 »
Мені пропонував. Я лише флеш поставив. Від оновлення фотошопу відмовився. Ніби нічого не налаштовував, коли ще встановлював вперше. Тому не знаю, чому він так себе веде в випадку Тауруса.
Єдине що повеселило - він змінив налаштування зони безпеки, а саме по завантаженню файлів. Нічого не міг завантажити, доки не поставив в налаштуваннях експлорера, що при завантажуванні файла запитувати в мене. Бо просто відрубувало і казало що не дозволено закачувати. І, що цікаво, ці налаштування поширювались і на оперу з мозілою. Перевіряв. А раніше, якщо не помиляюсь, у них були "свої" налаштування.
Боже, зроби так, щоб українську мову так само пригнічували, як "пригнічують" російську.

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» Антивіруси
« Відповідь #94 : 07 Березня 2013, 23:58 »
Я коли той аваст втулив (ставив спочатку 7 потім оновлював її до 8 ), то ІE6 взагалі не давав відкрити жодної сторінки, хотів оперу скачати, до перезагрузки не дало, але скайп ставився паралельно нормально :) . Оновлення він пропонує сам, при першому запуску там єдине, що світилось це IE6 оновити, тому це одразу кинулось в очі, що може статись халепа.

Яким боком воно проводить оновлення не знаю, чи своїми засобами, чи стандартними для тих програм. Перевіряти не було жодного бажання, оновлення тієї вінди завжди завершується погано. Отключив.

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» Антивіруси
« Відповідь #95 : 07 Травня 2013, 21:57 »
Аваст повністю себе дискредитував в моїх очах!
Нещодавно даний антивірус успішно блокував доступ до інтернету людям з піратським віндовсом, а на неділю назад Avast почав видаляти photoshop 6. При чому жоден антивірус на той фотошоп не реагує як і власне САМ аваст :) Але при запуску уперто затягує файли фотошопу в карантин. Поки питання вирішив додаванням папки в виключення антивірусу, але подібна тенденція цієї продажної компанії починає бісити. Добре що у мене його не має.

Напевне, боротьба з піратством почалась, що наступне Авастовці додадуть в свої бази сигнатур?

Offline Сомалієць

• Ветеран
» Антивіруси
« Відповідь #96 : 08 Травня 2013, 10:35 »
Напевне, боротьба з піратством почалась, що наступне Авастовці додадуть в свої бази сигнатур?

треба щоб піратський Віндовс 7 і 8 з дополнітєльними аплєтами і т.д.  >:(

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» Антивіруси
« Відповідь #97 : 08 Травня 2013, 10:48 »
Скоро "всьйо будєт" ;)

Головне на оффсайті Аваста - "А що ми? Ми нічо, воно само".

Offline murko

• Бувалий
  • Файна моя Юкрайна!!!
» Антивіруси
« Відповідь #98 : 08 Травня 2013, 21:18 »
в мене поки все норм)) (тричі по дереву постукав :))
Слава Україні!!!

Offline murko

• Бувалий
  • Файна моя Юкрайна!!!
» Антивіруси
« Відповідь #99 : 06 Вересня 2013, 19:43 »
короче така фігня у знайомих: коли запущений аваст неможна відкрити жодної веб сторінки в браузері(але скайп і тімвювер працюють), а коли вимкнений то все працює і відкривається...

Питання: що за діла такі?))
Слава Україні!!!

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» Антивіруси
« Відповідь #100 : 06 Вересня 2013, 21:33 »
1. Який саме браузер блокується? Поудаляй з нього ВСІ тулбари і плагіни. Підозрюю що це мозіла або хроміще.
2. Відключи модуль веб-екрану в авасті, якщо запрацюють сайти подивись налаштування модулю. Заодно логи і карантин.
3. Хай викликають майстра для правильної настройки і лікування або хай самі поганяють кюрітом і хайджеком вірусняки з помилками, автозапуски, реєстр і тд. Явно понаставили чогось зайвого і нахапались.

Offline murko

• Бувалий
  • Файна моя Юкрайна!!!
» Антивіруси
« Відповідь #101 : 06 Вересня 2013, 22:45 »
Мазіла стоїть вних... був там яндекс тул бар я видалив його але всеодно непрацювало... скажу хай ше кюрітом поганяють)

P.S. Правильно ж я думаю що якщо непхати флешки і заходити тільки в контакт і ютуб то нафіг той ативір?
Слава Україні!!!

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» Антивіруси
« Відповідь #102 : 06 Вересня 2013, 23:13 »
Ні, неправильно, тому що і з антивіром і без нього умудряються люди такого накачати, що диву даєшся. Про існування вибіркової установки і зняття зайвих галочок дехто не підозрює взагалі.
Без антивіру можна тим сидіти, хто здатний самостійно вирішувати схожі проблеми, що є явно не їх випадком.
До того ж, загрози можуть бути різними як і шляхи їх потрапляння на ПК, хоча найбільша загроза це все ж таки сам користувач.

Offline VirusW

• Старожил
» Антивіруси
« Відповідь #103 : 07 Вересня 2013, 00:17 »
В мене після одного оновлення аваста виявився трабл з закачкою файлів - незалежно від браузера. Поставив в "Свойства браузера" права і все запрацювало. Може це знову якесь веселе оновлення?

P.S. Правильно ж я думаю що якщо непхати флешки і заходити тільки в контакт і ютуб то нафіг той ативір?
Якщо без флешок і лише вконтакт і ютуб, то в принципі правильно. Але це при умові, що ці сайти не стануть "заразними". Хоча, думаю, що таки не стануть. І знову ж таки, якщо згадати фейкові vkontakhte.ru і тд, то можна і заразитись. Потрібно бути уважним. В мене немає ні антивірусу, ні фаєрволу. І віруси чомусь не лізуть. І бігаю я по багатьох сайтах. Просто є список довірених. А в коментарях до файлів багато хто пише, чи немає вірусів. В результаті в мене на компютері стоїть одразу декілька антивірусів, але вони не займають місце і память. Бо стоять вони у когось, хто перевіряє для мене файли :)

... Про існування вибіркової установки і зняття зайвих галочок дехто не підозрює взагалі...
А декому просто лінь їх знімати. Зустрічав не раз таких "програмістів", які на машину, яка ніколи не бачила і не побачить інтернету ставили дрВеб повний (в тч сканер пошти)

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» Антивіруси
« Відповідь #104 : 07 Вересня 2013, 00:37 »
Цитата: VirusW
Може це знову якесь веселе оновлення?
Не думаю, бо уже б трубку обірвали =)

• Google+
  • ВКонтакте

Рекомендовані теми форуму

Тема Розділ Остання відповідь
xx Гурт Metallica Музика Остання відповідь23 Травня 2023, 12:59
від Taurus
xx Просрали Крим Політика Остання відповідь28 Жовтня 2022, 14:23
від Taurus
xx Святослав Вакарчук Політика Остання відповідь22 Грудня 2020, 05:33
від Taurus
xx Секрети Total Commander Software Остання відповідь17 Квітня 2020, 13:38
від Taurus
xx За Європейську Україну Україна Остання відповідь21 Листопада 2023, 12:29
від Taurus
xx Війська НАТО У світі Остання відповідь04 Вересня 2023, 19:09
від Taurus
xx Терористи збили пасажирський літак MH17 Україна Остання відповідь17 Листопада 2022, 16:51
від Taurus
xx Брехня Порошенка Політика Остання відповідь02 Серпня 2022, 15:18
від Taurus
xx Facebook vs Вконтакте Internet Остання відповідь04 Лютого 2022, 00:15
від Taurus
xx PayPal в Україні Інші IT теми Остання відповідь17 Березня 2022, 21:47
від Taurus