От спеціально ще раз переглянув відео кілька разів і свій комент про трактор
Відео так як і мінські домовленості вата трактує по своєму, патріоти по своєму... там вона говорить різницю між Порохом і Зє, що звичайні люди та військові ОБГОВОРЮЮТЬ побажання: Пороху в'язницю а Зє смерті... і далі йде роз'яснення-попередження (хоч і без слів"я попереджаю") для сцикунця зі словами: "ти ж розумієш що ті люди які проливали кров на війні вони кантужені... я обіцяю ВОНИ тебе підірвуть..." ...отже, нема слів- "я обіцяю тебе вбити і я це зроблю...". І якщо закрити Звіробій то це нічого не дасть бо загроза залишиться... ВОНИ залишаться і це зроблять!
... у відео є побажання а не погроза! А що є стаття за побажання?
Це якби я записав відеозвернення до сцикунця зі словами "Вова, якщо ти попрешся на переході під червоне світло коли рухаються авто то я обіцяю що тебе переїде авто..."-- тобто тут теж є попередження а не погроза, що буде "якщо"...
Висновок: мій комент і відео Звіробій це
практично непідсудне диванне балабольство
...Тягають її тільки за те бо це "хатєлочка" бубочки який дуже впєчатлітєльний... йому таке не пріятне... він любить смішинки і рожевих поні, квіти і аплодисменти...
Якщо прикриють, то більше солдат вціліє від такого інструктора
Чому думаєш що вона поганий інструктор?... ось уже пів року як гинуть наші вояки від аматорства бубочки... і нічо, "працює" парнішка... скоро мудрий нарід дасть йому чергові 100 днів
Вовік поступово перетворюється на Пєцю, що тобі не подобається?
не бачу перетворення в Петю, він звісно стяв в очі періодично... але бубочка переплюнув у цьому виді спорту всіх гідрантів...