ТурчинОВ, АвакОВ - а що ще очікувати від людей з такими прізвищами?
думаю медаль "ЗА КРЬІМ!" від путлєра обоє заслужили, а Аваков цілих дві. Тут питання наступне постає, коли настане наша черега чекати асвабадітєлєй? Процес вже пішов і йде він навіть краще ніж за планом
На днях буквально:
1. В Колодистому Коротков забрав в селян землю, міліція і прокуратура цей факт демонстративно проігнорила (читати "Колос")
2. Викрали і застрелили активіста автомайдану в Черкасах
3. В Шполі підстрелили активіста "Свободи" теж через землю
4. В держадміністрації і прокуратури призначаються кришеватіілі бандюків та інших регіоналів
5. Всі підприємства які належать регіоналам відмовились перераховувати кошти на підтримку армії
До речі, щодо коштів. Їх за цілий місяць зібрали аж 100 !!! млн. Цього навіть на нормальні харчі не вистачить. Допомогу в НАТО Яценюк просити відмовився. Могли б вже матрасів хоч випросити, люди приїхали з Криму - не мають де спати. Їм видали старі пожовані міллю матраси і забули. Так само з резервістами
І кудись "правий сектор" зник. Натомість активізувалися сепаратисти на сході. розуміні люди вже кажуть, що Україну готуються розділити на кілька частин (варіанти гуляють по фейспуках). Всю її загарбувати ніхто не збирається, заберуть тільки промислово важливі частини. Українцям залишать тільки центр як буферну зону між Заходом і Сходом. Галичина з цим не змириться, відділиться і ввійде в НАТО і Євросоюз. Нам залишать територію між Дніпром і Збручем, земельних олігархів і багатомільярдні борги, які викуплять хасиди в обмін на прийняття біженців
Висновок напрошується один - нас просто використали і зрадили товаріщі з пейсами. Прогнозую через 20-30 років появу Хазарсько-української федеративної держави, чисельних переселенців з Землі Обітованої, коліївщину і т.д. Є в мене тут трохи інформації, при бажанні можу поділитися