Там ще був карусель-човен, крутилась по колу на монорельсі. Мда угробили парк 100%
Кидати сюди фото не потрібно, думаю ж дійдуть руки до галереї колись, буде розділ такий. Є купа фоток, відсканувати потрібно. От тільки тальнівського діснейленду немає там (
Ще згадую гуртки, авіамодельний і картінговий. СЮТ звалось. Станція юного техніка. Завжди хотів покататись на карту, але малий був, а коли підріс, то розвалили те приміщення, на тому місці зараз гендель приходківський. Пару планерів мені правда перепало звідти =))
Тальнівську ряжанку в скляних пляшках згадую, її не можна було витрясти з пляшки така густа була і колір аж бежевий. Ммм. Молочний був там, де зараз КПІ.
З.І. Боявся я чомусь тих машинок в парку, можливо тому що одна зламалась в той час коли я на ній катався, іскри посипались із сітки, яка була на стелі, так і стояв по серед залу, боявся на металеву підлогу ставати, то наглядач вирубив електрику і мене звідти забрали. Чортове колесо було метрів 5 в діаметрі. З дитсадка водили туди групами, як і в кінотеатр. В класі другому я був, то уже роздерібанили там все.