... бовдур,...

який відповідник до нього ти в російській бачиш?
поцілунок(доречі як буде по рос. це слово
).....
Поцелуй.
Всі, які перерахувала Fatal Doll, а також Квіточка, Сонечко, Дзвіночок, Українка, Україночка, Вкраїна, Зірочка, Зіронька, світанок, надвечір'я, утінка (ггг, просто ковбасить це слово, хто не знає - це качка. Слово швидше за все взяте з російської (утка), але так класно сказане по нашому! *говорить мрійливо*), лелеки (і чорногузами їх називають, слово це люблю, але мабуть просто через те, що згадую дитинство, лише там я його чув), соловейко, дівчата, дівчинка, чудова(ий,і), ніч, незрівнянна, щебетати, матінка, хочу, річ, рік, ніч, нічка, бринить (а це як буде на російській?), сяяти, човен, співати, мре (вмирає. Так, хто
ще не
здогадався по останніх словах - вони з українських пісень, які я дуже люблю.
Тільки, так як Fatal Doll уже деякі слова з них узяла -
доводиться пропускати, інакше просто б тексти повністю навів.
До речі,
якщо в дужках буде слово виділене жирним - воно мені теж
подобається), Воля, чари, чарунки, комірки, чарівниця, вінця, журба, дитячий, непокірний, хвилинка, водограй, веселка, іграшка, світанок, спочинок, криниченька, обережно, Берегиня, материнка (стоп, заспокойтесь, я не про компютерну плату, а про рослину таку, а хтось може згадати, як після букваря у них була книжка "Материнка"), барвінок, ряст, проліски, квітень, соняшник, стрічка, сопілка, сопілочка, мов (
ніби), жінка, Матуся, Матінка, Бабуся, Дідусь, Тато, барви, пестливо, тремтіти, нiженьки, сорочка, ранок, веснянки, дитинство, шкарпетки, папірець. Мабуть буду
завершувати. Пізніше додам ще.