Погода в Тальному Прогноз погоди +28 °C Місцями грози Курси валютUSD: 25.14 ▼ -0.09 EUR: 27.75 ▼ -0.19 RUB: 0.38 ▲ 0 Ціни на пальнеА-92: 53.24 А-95: 56.24 ДП: 52.86 Газ: 29.87

Автор Тема: Конфлікти в родині  (Прочитано 4701 раз)

0 Користувач і 1 Гість переглядають цю тему.

Offline Сомалієць

• Ветеран
  • Стать: Чоловіча
» Конфлікти в родині
« Відповідь #15 : 23 Вересня 2015, 17:32 »
Підкажіть що робити, якщо чоловік став пити. І вдома начебто все добре було. Став пити , коли ще на роботі все було добре, всякі там зустрічі , корпоративчики... Так зараз і на роботі стало погано. Боюся, як би його зовсім не звідти поперли.

вхідних даних мало, щоб щось радити:
- тип і характер роботи
- різниця у віці
- скільки років живете разом
- чи є діти
- інше

Online Тальне

• Бот :)
  • Тальне форум
Блок з товарами

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» Конфлікти в родині
« Відповідь #16 : 23 Вересня 2015, 18:23 »
Цитата: catsleep
Підкажіть що робити, якщо чоловік став пити.
Приєднуюсь до Сомалійця, мало даних.
Чоловік в курсі, що ви хочете його відучити пити? Тобто він зацікавлений позбутись цієї звички і розуміє, що виникла проблема чи проти, бо вважає, що все нормально?

Можна підмішаними таблетками без його відома викликати непереносимість алкоголю, до набуття рефлексу, що випивка це бо-бо.
Правила форуму :: khlivnyuk.com — Розробка веб-дизайну, створення сайтів ::

Offline catsleep

• Новачок
  • *
  • Стать: Жіноча
» Конфлікти в родині
« Відповідь #17 : 25 Вересня 2015, 09:03 »
Ну це зрозуміло, та тільки він не вважає себе хворим. До лікаря йти не хоче.Знаєте, це біда в хаті, коли чоловік п'є. Немає спокою, грошей теж немає. Я боюся. що ми докотимося до цього. А якщо він втратить роботу. Багато двері будинків , куди ми зараз вхожі, закриються перед нами. А робота в нього хороша. А він вже зараз став прогулювати через похмілля!

Правда у мене зайва вага, всього важу 142 кг. Але він же мене любить, значить це не повинно бути перешкодою між нами. Я не вважаю це причиною . Таких як я багато і навіть в Америці.

Offline Сомалієць

• Ветеран
» Конфлікти в родині
« Відповідь #18 : 27 Вересня 2015, 21:00 »
Я звичайно вибачаюсь, я далеко не психолог, але багато з людьми спілкуюся, різними людьми. І для того, щоб ви зрозуміли першопричину Ваших негараздів - треба, напевно, провести деяку аналогію:

От візьмемо, для прикладу, нашу державу. Спочатку ми отримали незалежність, думали от заживемо - прийде добрий дядько дасть нам всім роботу і гроші, заживемо не гірше ніж в тій Америці. Але... ніхто поганих звичок красти, брати і давати взятки, продавати свій голос на виборах та інтереси держави кидати не збирався. Всі помилково думали, "а от сусід так чинить, тому він живе багато, а я що дурніший за сусіда?".

Так йшли роки і десятиліття, всі ці процеси стали нормою життя і ознакою доброго тону. Так потихеньку присипали нашу пильність і ми самі того не помічаючи, за рідким виключенням, одного прекрасного ранку проснулися біля розбитого корита ще й в стані війни з самою агресивною державою світу.

Що ж робити в такому випадку - тяжко працювати, рити окопи, озброюватися до зубів, очищувати залишки держави від внутрішніх ворогів. А що ж ми робимо - продовжуємо пити-гуляти та сподіватися на авось. Нам, напевно, держава і здорове суспільство не потрібне. Такий спосіб життя для нас важливіший

Щось приблизно таке, я бачу в Вашому випадку. Одного прекрасного ранку Ви зрозуміли, що можете втратити чоловіка як нормальну адекватну людину і коло спілкування. І з собою не хочете нічого робити, зсилаєтесь передовий світовий досвід. Ну так не міняйте нічого в своєму повсякденному житті, дивіться далі зомбоящик. Тільки треба дещо уточнити - зомбоящик на то і зомбоящик, щоб насаджати вам чужу думку. Інакше там би даром ніхто б не сидів, і Фірташі всякі різні кучу чесно вкраденого в народу бабла б туди не ложили

Робіть висновки

Offline catsleep

• Новачок
  • *
  • Стать: Жіноча
» Конфлікти в родині
« Відповідь #19 : 29 Вересня 2015, 08:34 »
Ну зрозуміло, що багато втрачено Але не думайте, що у нас бездіяльна сім'я і ми любимо тільки погуляти. Зовсім ні! Просто. коду людина досягає певного віку. він раптом згадує. що його мрії не збулися чи розуміє це. він гарячково починає нарощувати темпи для їх реалізації. Але не все так просто виходить! І тоді він впадає у відчай і йде пити, пити . пити... Це і сталося з моїм чоловіком. А мрії його були про кар'єру. мені радять давати зараз йому препарат бар'єр. це зупинить його типу на деякий час. дасть їм час задуматися. Оскільки він і слухати не хоче про те. щоб йти до нарколога.

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» Конфлікти в родині
« Відповідь #20 : 02 Жовтня 2015, 23:32 »
Раз радять, то давайте.
І покажіть йому історії успіху людей, які вперше досягнули його далеко за 40. Правда вони нічого спільного з кар'єрою не мають, але себе можна знайти і реалізувати в різних найнесподіваніших сферах.
Правила форуму :: khlivnyuk.com — Розробка веб-дизайну, створення сайтів ::

• Google+
  • ВКонтакте

Рекомендовані теми форуму

Тема Розділ Остання відповідь
xx Верховна Рада України Політика Остання відповідь14 Листопада 2023, 11:49
від Taurus
xx АСЬКА vs ... Software Остання відповідь11 Січня 2021, 11:40
від Taurus
xx Ювілей Інтернету Інші IT теми Остання відповідь22 Травня 2023, 20:11
від Taurus
xx В Москві убили Нємцова У світі Остання відповідь16 Лютого 2024, 18:00
від Taurus
xx КНДР У світі Остання відповідь12 Вересня 2023, 10:41
від Taurus
xx Відкрилась перша у світі секс-школа Полуничка Остання відповідь14 Червня 2023, 13:50
від Taurus
xx Літак Ан-225 «Мрія» Україна Остання відповідь28 Липня 2023, 15:31
від Taurus
xx Компанія Microsoft Інші IT теми Остання відповідь23 Червня 2021, 17:47
від Taurus
xx Відео Тального Тальне - наше місто Остання відповідь16 Червня 2023, 14:38
від Taurus
xx Депутатські бійки Політика Остання відповідь13 Червня 2023, 13:13
від Taurus