Ви побільше протестуйте проти атомної енергетики. Ціни піднялися скрізь, чим відрізняється від інших країн наша Ненька я не знаю. В нас не Лівія і не Емірати.
А суботники також непогано. Виховали манкрутів, що загадили всі посадки пляшками з-під кока-коли і пива, в Тальному не залишилося жодної лампочки нічного декоративного освітлення. Останні добили в лютому здається біля магазину Уркаїна... Тепер нехай прибирають після своїх дорогоцінних чад-відприсків.
Проти атомної нічого не маю. Всеодно ГЕСи наших споживачів не витягнуть.
Відрізняється наша Ненька тим, що в ній на зростанні цін ще хтось заробив. Не думаю, що ціни зросли рівно на стільки, скільки криза "зобовязала" їх підняти.
Про виховання манакрутів можу сказати тільки те, що які виховували - таких і виховали. Якщо ви почнете мені тут розповідати яка чиста екологія була в СРСР, то я вам нагадаю, як працівники (
виховані союзом) виливали дизпаливо і бензин посеред поля, інакше скажуть, що нічого не робили. Не тільки нове покоління загаджує посадки. Можливо, з молодшого почалось, але старше покоління рішуче підтримало ініціативу.
А суботник не допоможе. Тим більше, якщо він придуманий для піару.
Лампочки біля магазину побили ті, хто на суботнику не був. І батьки їх теж. Ну, впевнений я у цьому і все...
А ще можу за пенсійний вік згадати
Дуже задоволені жінки від нововведення. А потрібне воно по 2 причинах: щоб зменшити кількість виплат пенсій і щоб отримати кредит від МВФ. Який по порядку я вже й не згадаю. Віддавати будемо ми.
А ще можу розповісти про справедливість нарахування пенсії
Чи не потрібно?
Як підсумок - треба прибирати слово "плюси" з назви теми