Відпишу про "ці" телефони, так би мовити із перших уст. Нарешті прийшли мені мої посилки з красенем-айфоном.
Поділюсь своїми першими враженнями:- красивий і тонкий.
- приємно тяжкий, в руках лежить зручно, навіть в захисній плівці.
- якісне радіо та МР3 плеер, може грати в фоні, шейк контроль, гіроскоп, класний великий сенсорний екран. 2 активні сімки.
- в цьому, що зараз є у мене російську мову краще не вмикати. "Настройки" перевели як "Звонить установке" і прочі перли. А от енгліш зергуд. СМСки приймаються з кирилицею, книжки можна читати також. СМСки можна шпарити з віртуальної клави стілусом. Все налаштовується під себе.
- працює як вебкамера, перевірив по скайпу.
- тикати пальцем в екран це прикольно ))))))))
Всякі ждави, геперееси, вапи, блютузи, аськи і пр вебкамери - поки ще роздупляюсь з ним. Відео грає мр4 і аві. Звісно, телефон щей звонить

В комплекті: 2 акумулятори 1200мАГ, стілус, зарядка + перехідник + зарядка в машину, дата-кабель, стерео гарнітура, інструкція.
Один вже найшов свого володаря, ще один шукає (тонкий натяк:
його можна купити у мене, бо хочу білий, а не чорний). Плівки ще не зняті, плюс 4 Гб карта (куплена сьогодні в Тальному для тесту плеєра). Новий, одним словом.
З.І. До речі є ще пара МР4 плеерів 4-8 ГБ. Кому цікаво, знаєте де мене можна знайти)).