Початок/InceptionЖанр: фантастика, бойовик
В головній ролі: екс-титанік ДіКапріо.
Сюжет обіцяв бути цікавим: Люди навчились проникати у сни і викрадати необхідну інформацію з сонного мозку.
Чекав цього фільму довго. Весь інтернет був усіяний "екранками", а хотілось уже подивитись хоча б двдріп. Дочекався, але розчарований. Ну не бачу я ДіКапріо в ролі Нео. Тільки Кеану Рівз
.
Крок вперед 3Для тих хто любить танці. Я люблю бальні, і інколи цікаво подивитись змішані стилі. Тут цього не було, але фільм непоганий.
СкайлайнМалобюджетний фантастичний фільм. Емоцій від перегляду - 0. Розсмішило лише те, що в торрентах хтось назвав цей файл Ніссан Скайлайн. Мабуть не зовсім зрозуміли, що це не про автомобіль фільм. Не дивіться його.
НекерованийВ результаті помилки машиніста по основній колії на великій швидкості чух-чухає поїзд без усіх гальм (втч і без машиніста
).
В основі фільму реальна історія.
В кого нормальна акустика - качайте в двд-форматі!
ПривидТакий собі триллер/детектив про "привида пера" - письменника, який займається доведенням до нормального стану мемуарів якоїсь відомої людини (в нашому випадку - прем'єр-міністра).
Літа молодіїСтара добра радянська мильна комедія про вступників до театрального вузу. Подивитись її захотілось по одній причині. Ще в школі Леонтій Павлович (dj Льоня
) диктував пісню "Рідна мати моя", і вказав - "Із к/ф "Літа молодії".
Це перший фільм, який не жалкую що подивився.
А це другий...
"Це прекрасне життя"Теж комедія, теж стара, добра, тільки американська. Бог посилає ангела на землю допомогти одному чоловікові, який зібрався покінчити життя самогубством. (хм... нічого собі описав комедію
).
А, ще забув
"Із Парижа з любов'ю" з Дж. Траволтою. Кому сподобався "РЕД" з Б.Віллісом і компанією - можете подивитись. Чимось схожий стиль.