Жителі иорданської долини, назвемо їх так, становлять незначну частину політичної верхівки України.
ти явно недооцінюєш жителів йорданської долини. Десь мені статистика попадалася, що з 2012 року в Україні спостерігається приріст населення за рахунок емігрантів. Звідкіля ті емігранти прибувають - невідомо. Проте вже зараз під Дніпром (містом) і Києвом побудовані цілі містечка з синагогами, дитсадками, школами і лікарнями, призначеними виключно для представників певної національності, причому вже заселені. в Дніпрі, Умані і ще деяких містах вже цілі квартали, де поява слов'ян, скажімо так, в певні часи не зовсім бажана.
Влада каже, що вони призначені для єврейських переселенців з домбасу і Кримнаша. Крім того, все більше я зутрічаю фермерів, які покинули традиціне тваринництво і займаються вирощуванням кошерної їжі (можливо, через це сало зараз коштує дорожче за м'ясо)
_http://www.idps.in.ua/2016/06/17/kak-evrei-sozdali-na-pustyire-pod-kievom-malenkiy-izrail-dlya-vremennyih-pereselentsev-iz-kryima-i-zonyi-ato/
Кому належать банки, мережеві магазини типу Розетки та інші я вже не буду далі казати
На рахунок того, що Шарій незалежний блогер і не ватнік, варто було просто спостерігати що пропонував нам дивитися ютуб до останнього часу