Хендмейд (
handmade, ручна робота) - хобі яким я "хворію" останній рік.
Суть хендмейду в тому, щоб з різноманітних матеріалів робити, наприклад, прикраси і різні бла бла бла

. Зробити власними руками.
Я працюю з полімерною глиною
Fimo (не реклама), яка дуже піддатлива для ліпки будь-чого (головне правильно обрати полімерну глину). Чому важливо підібрати правильну полімерну глину? Поясню на прикладі Fimo.
Дана полімерна глина виходить в декількох видах:
Fimo Classic, Fimo Soft, Fimo Effect, Fimo Puppen. Для ручної роботи із великим виробом і взагалі для "дитячої роботи" ідеально підійде Fimo Soft, так як вона найм'якіша з представлених варіантів.
Для роботи із маленькими деталями ідеально підійде глина Fimo Classic. З її допомогою можна зробити найменші деталі набагато охайніше, ніж з Fimo Soft (звісно якщо руки ростуть з того, що треба, місця

). Руки в
хендмейді першочергової ваги інструмент для ліпки.

Fimo Effect є прототипом Fimo Classic, але відрізняється лиш тим, що має в своєму складі блискучі глітери.
Fimo Puppen створений для ліпки ляльок. Його поверхня м'яка і подібна до шкіри людини, має натуральні кольори.
Звісно є ще багато з різновидів
полімерних глин (наприклад: рідка глина, напівпрозора, яка при виготовленні схожа на метал, камінь і т.д.) основне щоб подобався сам процес і мати крепкі нерви

Приклад того, що я роблю для власного задоволення і при бажанні
продаю