Я ціню ті пару годин потрачених Вами, щоб написати попередній пост. Лещу себе надією, що Ви перерили чимало довідників+ "погуглили і все-таки трохи розвинулись духовно..але, пам'ятайте, рідний район завжди вилізе на поверхню..
А тепер по суті, ще раз:
1) На рахунок халяви. Під халявою я мала на увазі Ваші нічим не обгрунтовані наїзди на кшталт(утрирую) "Я тут такий зайшов, а тут нехороші дядьки не хочуть змінювати правил заради мене". Ви нічим від інших не відрізняєтесь. Є правила. Ви повинні їх дотримуватись. Крапка. Це навіть не обговорюється.
2) "навіть не маєте уявлення про те, хто я і які якості притаманні"- свої моральні якості і відверте нахабство Ви показали відразу. Пізно махати кулаками.
3)
На цьому етапі прошу Вас сконцентруватись і осилити тези:- Зайшовши сюди, Ви автоматично приймаєте правила і зобов'язані їх виконувати, незалежно від Ваших бажань.
- Вас тут ніхто не тримає і ніхто Вас сюди насильно не тягнув. Сайт Вам більше потрібен ніж Ви йому, як би це не кумедно звучало і це факт.
- Ваші проблеми то є Ваші проблеми і НІХТО тут не буде за Вас їх вирішувати. З боку форуму було зроблено все, щоб Вам допомогти.
- Приватний сайт не має жодного відношення ні до готелю в Тальному ні до його ціни, тому Ваші нарікання змішанні з обвинуваченнями до сайту не мають під собою жодного логічного підґрунтя.
- Вам зробили послугу- допомогли в створенні теми. Ви ж відразу почали кидатись тут понтами, що характеризує Вас як не зовсім адекватну людину з певними олігофренічними нахилами.(без образ)
- І наостанок. Цей форум/сайт/портал(як бажаєте) а також правила є результатом особистої роботи та затрачених зусиль адміна, і тому ваші попередні "побажання" в подібних тонах є образами в адресу конкретної людини, хочете Ви цього чи ні.
Ну і останнє, порада(хоч Ви її і не заслуговуєте
).