1. Та, яка може самостійно і без перешкод втілювати свою програму, тобто мати переконливу більшість мандатів. Те, що на даний момент якась політична сила представлена кількома політиками у ВР означає тільки те, що під великим сумнівом чи вона самостійно потрапить до ВР знову. А в наш нестійкий час, коли вибори стали дорогою національною забавкою і поготів. До речі про вибори:
Рекламні площі Тальнівського порталу здаються 
2. Цілком погоджуюсь, що позитивно те, що вашого лідера не видно на ТБ, але і про його визначні здобутки я також не чув. Раз робить благі діла - шана і подяка йому за це.
3. Саме на рахунок програмних засад вашої партії я і зауважив: її мета об"єднання політичних сил - чому тільки політичних, чому не консолідація нації чи більш "приземленіші" цілі?
Інерція політичних та економічних реформ в Україні така велика, що проста людина на собі просто не відчує чи прийшли до влади більш правіші за тих, що вже були. Та й двовекторність зовнішньої політики задекларована УРП"Собор" особисто у мене викликає чітку асоціацію - "смирне телятко дві мамки ссе", ніби і добре все, от тільки за це Україну "мають" по повній і перші, і другі.