Андрію, те що я писав, не стосується прямо Вас, чи Вашої партії, оскільки ми з Вами і вчинками Вашої партії не знайомі. Але, на вашу думку, ми можемо таке сказати про Партію Регіонів, Єдиний центр, БЮТ,СПУ? Думаю що так... Але саме гірше те, що всі думають, що вони (депутати) у всьому винні, у всіх їх бідах... По великому рахунку, те що твориться у верховній раді, в тій чи іншій мірі присутнє і в облрадах і в райрадах.... І там працюють наші з Вами знайомі(як правило, далеко не найкращі спеціалісти
), люди яких ми вибирали.... Звісно це безладдя має зовсім інший маштаб... І в нашому містечку те саме, керівники і депутати підлаштовуються під вигідну їм політичну ситуацію...
Зрозумійте мене правильно, я не маю на меті Вас дискредитувати, чи щось таке, оскільки ми займаємо одинаково державницьку позицію це по-перше, а по-друге - ми ж не "стороннікі" Наталії Вітренко
Давайте будемо вести нормальну дискусію, і називати речі своїми речами
. От Ви кажете, що не замітили нічого такого в керівника партії-вірю, але "королю" робить репутація його свита. Ви не можете бути впевненим за всіх.... Я пам"ятаю виборчий процес 2004, як так скоро "кучмісти" стали активними "ношоукраїнцями"... Це все що-гроші... На жаль, в нас не США, де можливі демократичні процеси, щоб тримати на контролі місцеву владу. До громадянського суспільства нам ой як ще далеко... А причина в чому-в нас, в українцях, виборцях...в нашому менталітеті.. Зівісно, позитивні зміни є, але вони відбуваються вкрай повільно... Не буду продовжувати на цю тему, бо Ви самі все чудово розумієте... Хотілось би почути Вашу думку на наступні тези: 1) В нас люди темні(не кажу що всі, а основна маса), відповідно здоровою логікою і нормальною дискусією їх голоси не завоюєш. 2) Мало в нас людей, які б працювали лише за ідею. Як Ви зможете конкурувати з "грошовитими партіями". 3) Особисто я бачу один вихід партії, яка бажає щось змінити в цій країні: сформувати патріотичні партійні осередки на місцях (чим Ви зараз і займаєтесь); ну крути не крути а без грошей нікуди - віднайти гроші(не обов"язково брати їх у дядька-олігарха, якшо партія буде сформована з людей за якими ідея, а не меркантильні інтереси, то я думаю вони не збідніють, якшо трохи пожертвують...); використати гроші як невід"ємний засіб приходу до влади; поетапні і далекоглядні реформи...