Погода в Тальному Прогноз погоди -15 °C Невеликий туман Курси валютUSD: 25.14 ▼ -0.09 EUR: 27.75 ▼ -0.19 RUB: 0.38 ▲ 0 Ціни на пальнеА-92: 56.99 А-95: 58.17 ДП: 58.19 Газ: 37.24

Автор Тема: Чисто ФЛУД  (Прочитано 82238 раз)

0 Користувач і 1 Гість переглядають цю тему.

Offline murko

• Бувалий
  • Стать: Чоловіча
  • Файна моя Юкрайна!!!
» Чисто ФЛУД
« Відповідь #630 : 11 Січня 2018, 22:23 »
Хто знає як подивитись чи є в pdf файлі цифровий підпис? і як він виглядає? :)
Слава Україні!!!

Online Тальне

• Бот :)
  • Тальне форум
Блок з товарами

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» Чисто ФЛУД
« Відповідь #631 : 11 Січня 2018, 23:47 »
У Acrobat Reader є меню Tools - Fill & Sign там дивись.
Правила форуму :: khlivnyuk.com — Розробка веб-дизайну, створення сайтів ::

Offline Сомалієць

• Ветеран
» Чисто ФЛУД
« Відповідь #632 : 15 Січня 2018, 12:14 »
Подлинная история путешествия Незнайки на Луну  :fail:

_https://fishki.net/2479540-sergej-lukyjanenko-podlinnaja-istorija-puteshestvija-neznajki-na-lunu.html

Offline VirusW

• Де тут над авкою підпис поставити?
  • Старожил
  • Одиноко одинокий одиночка
» Чисто ФЛУД
« Відповідь #633 : 11 Червня 2018, 14:08 »
2Taurus
Цитувати

В тебе упереджені або застарілі дані, особливо про легкий поріг, там як на стику кібєніматики потрібно розбиратись багато в чому додатково, ті ж мускули, джаваскріпт, хтмл, знати CMS хоча б популярні (що само по собі уже вагон знань вимагає, глянь на кодекс WP) тощо.
Дякуємо, Кеп.
 ПХП як був з слабкою типізацією так і залишився. І це бісить строгих бородатих. Чого лиш варте  ===? Джава скріпт, до речі, теж недолюблюють. Це не означає, що все так погано, у того ж пітона теж свої недоліки. Але типізація в нього строга.
Цитувати
Розчаруються ті, хто захоче легких грошей...
Blablabla.
На плюсах/шарпі/пхп/джаві і все на чому прийдеться. І гроші заробляють нелегкі. І не хочуть легких. У нас один маленький сервіс на пхп (звязаний з бєкендом, не для публіки). І вони, як це мякше сказати, ненавидять саме в ньому копирсатись. Добре, що хоч майже перейшли на сімфоні. Стало дійсно легше.
А коли їм дають задачу перейти на UI (джава скрипт), то переходять, бо треба. Але без задоволення.
Тут краще за мене пояснить ситуацію епічне відео про js
_https://www.destroyallsoftware.com/talks/wat
Цитувати
Цитувати
Щодо грошей, то я хз. Мені не зрозуміти.
Дуже легко можу навчити як. Перестаєш ходити на роботу і пробуєш сам заробити тими знаннями, які отримаєш з того, що для душі. :)

«Дёшево, - сказал Равик. - Всё, что можно уладить с помощью денег, обходится дёшево.»
Ти мене зовсім не зрозумів. Я отримую задоволення від моєї роботи. А твоє прагнення заробити всі гроші світу не розумію (утрірую, до слів не чіплятись). Крім того, не всім дано вміти "крутитись". Я, наприклад, знаю, що я не можу баригувати зовсім. Якщо в мене є старий ПК, то в мене немає варіанту продати його. Те, що я можу, я роблю (ту ж  англійську, нині читаю вільно, трошки говорю. Нагадаю, я німецьку вчив у школі. Це для вас tomorrow було рідним ще з 6 класу. Я його вивчив у 30 років).
Цитувати
Все вірно, але що по-другому разу перечитувати, якщо воно уже прочитане? Як тільки буде щось таке ж варте уваги ніочьомне, я прочитаю, може. Після списку того, що зараз ще висить в todo, бо не можна зупинятись в розвитку.

Необовязково. Чи крім Ремарка більше немає нічого такого?
Цитувати
У мене коло інтересів широке, хоч воно в кінцевому результаті виходить переплетене з тим, що мені подобається робити. Наприклад, знання про зброю, військову техніку, німці-війна-мемуари блаблабла, по яким я буквально вичитував усе, що міг знайти, виявляється пригодились у 3д моделюванні і малюванні текстур, коли бачиш в чому ляпи і невідповідність в інших авторів: не той штамп військової прийомки, не той надпис, або надпис нового зразка на ящику старого зразка, на фільми взагалі без сліз і сміху не глянеш. Можу консультації давати. А от Ремарк, хм, в країні і так повний Ремарк.
І тут все знову зводиться до енциклопедичного занудства.
Ти читаєш для себе чи для когось? "В бой идут одни старики" це не документальний фільм. Не треба в ньому ляпи шукати (просто приклад)
Боже, зроби так, щоб українську мову так само пригнічували, як "пригнічують" російську.

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» Чисто ФЛУД
« Відповідь #634 : 11 Червня 2018, 18:49 »
Цитата: VirusW
У нас один маленький сервіс на пхп (звязаний з бєкендом, не для публіки). І вони, як це мякше сказати, ненавидять саме в ньому копирсатись. Добре, що хоч майже перейшли на сімфоні.
Можна вічно писати ідеальний велосипед, а можна взяти готові неідеальні фреймворки, які будуть під капотом на php із тією ж «слабкою» типізацією, але з більшим рівнем абстракції і системними вимогами. Той же сімфоні теж додатково вчити заглядати в документацію потрібно. Якщо бородаті продовжують їсти кактус заради зарплати, то хто їм винен, я вже казав десь, що ще є повно холодильників без написаних до них драйверів, а не страждати в ненависному їм вебі. Є купа галєр, де можна працювати в компаніях, які не використовують босяцький php в бекенді. Або все-таки глянути, що нового ввели в php 7+ і навчитись це використовувати.

перейти на UI (джава скрипт)
Зараз JS не лише для фронтенду, а і бекендом може бути. Можуть копирсатися в чомусь одному, буде ще легше (ніт, бо === і там є).

Ти мене зовсім не зрозумів.

Мабуть, ти мене не зрозумів. Ну, ок не можеш уявити як це працювати сам на себе, зайдемо з іншого боку: уяви, наїдуть дяді з СБУ, як на інших казіношних розробників і прикриють кантору, то для нової роботи у тебе залишиться що? Маленький принц, Ремарк і інша прочитана для душі ахінея, теж утрирую, бо залишиться щось вивчене в процесі або чому навчать на місці, але не прочитане з белетристики. Я собі цього дозволити не можу, волохатої лапи, яка влаштує по-блату/знайомству на не пильну роботу нема, те що заробляю чітко корелюється з тим, що самостійно вивчається і практикується, тому в дупу Ремарка тощо, ще є купа непрочитаного з того, що мене цікавить, що приносить профіт для того, від чого я отримую задоволення.

Вважай, що белетристика це як ВоВ чи будь-яка інша ММОРПГ, ти граєш ще у ВоВ? І чому ні? Отож :)

Чи крім Ремарка більше немає нічого такого?
Кажу ж, що поки не пройду те, що у списку, навіть знати не хочу чи є.

Offline VirusW

• Старожил
» Чисто ФЛУД
« Відповідь #635 : 11 Червня 2018, 19:03 »
що в стіну горохом...
1. Я тобі те й кажу, що на сімфоні перейшли (де є твій рівень абстракції), але це не рятує. БО це пхп. Більше того, не у всіх є можливість витрачати час на перехід з 5 на 7 пхп. (нагадую, це не основний сервіс).
Цитувати
Якщо бородаті продовжують їсти кактус заради зарплати
Кругом одні джуніори, один я сеньйор?
2. Із тією ж слабкою типізацією - це якраз основне, що вбиває їх любов до пхп.
3.
Цитувати
JS бекендом може бути.
НЕ ДАЙ БОГ!
Цитувати
бо === і там є
. Саме тому
4. Заходили вже в гості. СБУ, ріднесенькі. Ще досі з цього регочемо. До речі, підкажеш, в якій ти країні зараз? Цікавлюсь, бо не розумію, чому тебе СБУ не троне
5. По Ремарку зрозуміло, але як казав знайомий - навіть якщо постійно їсти борщ з мясом, то всеодно інколи захочеться пісненького супчику (правда він це говорив в іншому плані :))
Боже, зроби так, щоб українську мову так само пригнічували, як "пригнічують" російську.

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» Чисто ФЛУД
« Відповідь #636 : 11 Червня 2018, 21:24 »
БО це пхп.
Може справа не в лижах? :) Як вони взагалі завели сімфоні, якому англійською по білому потрібно пхп 7.1+... Белетристику час читати є, а перейти на нові версії фреймворка і пихла немає.

Із тією ж слабкою типізацією
Що ти, як попугай, типізація-типізація, зараз не ера пхп4. Спробуй сам хелоуворлд набидлокодити, а не слухай плітки пропалених джавістів, яким все не так. Тайпхінтінгів тобі з головою вистачить, якщо не в процедурному стилі написаний сервіс)

До речі, підкажеш, в якій ти країні зараз?
На жаль, ще в тій же.

Offline VirusW

• Старожил
» Чисто ФЛУД
« Відповідь #637 : 11 Червня 2018, 23:20 »
3 версія сімфоні підтримує пхп 5. І, повторюю, для них це лише додатковий сервіс. Працює - не трогай. Бо є важливі справи, а не переписування двіжка бо вийшла нова пиха. 
Хеловорлд я колись пробував в пхп. Один з прикладів я вже наводив з знайомим, про різницю в одну версію.
Я трохи знав паскаль (статична, строга), ассемблер, і зараз пайтон (строга але динамічна). Це боляче - перейти на нестрогу. Крім того, пайтон і пхп це інтерпретатори. Тому не бачу смислу знати більше одного. Я  б краще щось компільоване вивчив би. Дуже добре в парі працюють пайтон і С.
Цитувати
На жаль, ще в тій же.
І яким чином ти захищений від СБУ? Якщо тим, що ти вдома - то у мене те ж саме. Я можу з дому працювати. А офіс (2кімн. кв) - це чисто для удобства комунікації. Закони ніякі не порушуємо, податки платимо. Якщо налетять  - ми просто підемо по домах, і продовжимо працювати звідти.

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» Чисто ФЛУД
« Відповідь #638 : 12 Червня 2018, 01:32 »
Це боляче - перейти на нестрогу.
Мова не стоїть на місці, просто сприймай нестрогість як певну ступінь свободи чи особливість. Завжди ж можна в старій версії в разі невдачі, наприклад, повертати функцією пустий масив там, де вона має повертати чимось заповнений, а не віддавати тупо фолс, який потім поламає щось інше, якщо там перевірку не написали і не відловили і т.п. Взагалі хорошою є практика, що практично на любий шмат коду свій тест придумують ще до етапу написання самого коду і активно тестують від час написання чи той кусок коду проходить ці тести, а не після, коли складно виловити глюки. Я так пробував робити зі спортивного інтересу, то самі тести в рази більші, ніж кінцевий код. :) І це складно з точки зору зміни мислення.

Тому не бачу смислу знати більше одного.
Як мінімум сенс у тому, що ти на вебі тепер гроші заробляєш, а більше 80% сайтів у світі це пхп.

Я можу з дому працювати.
Можеш, але без шефа/прогера/верстали вже ні, бо ти частина команди і прив'язаний до їхніх результатів.

Offline VirusW

• Старожил
» Чисто ФЛУД
« Відповідь #639 : 12 Червня 2018, 11:17 »
Цитувати
нестрогість як певну ступінь свободи чи особливість

І хто з нас їсть кактуси?
Цитувати
Як мінімум сенс у тому, що ти на вебі тепер гроші заробляєш, а більше 80% сайтів у світі це пхп.
На вебі не значить що верстаю. У нас пхп - лише маленький сервіс, яким користуємось по 5 хв в день. UI на JS, але це все в Єревані. Ніхто з наших гуями займатись не любить. І є причини. Да, гуї завжди дають роботу, бо не існує гуя без багів. Але якщо обирати, що тестити, то я впершу чергу поспішаю на бекенд. Він цікавий. Там треба знання хоча б рівня продвинутого юзера, а не дитини, яка бачить, що табличка не по центру.

Яку задачу я не можу розвязати на пайтоні? Бо в мене враження, що ти рекламуєш професію веб-дева. Це не всім дано. Я зовсім не вмію малювати/верстати. І це реально нецікаво мені (що очевидно зрозуміло, коли читаєш про гуйове тестування).
Цитувати
Можеш, але без шефа/прогера/верстали вже ні, бо ти частина команди і прив'язаний до їхніх результатів.
Спор ради спору? Ти без інтернету, без замовників теж не можеш. До речі, частину роботи я можу виконувати без них. Я адміню дженкінс, розслідую інциденти в логах, можу тестити юай і локалізацію хоч до посиніння. Шеф приїжджає раз у місяць, а то і рідше. Нас тут всього 3 в київському офісі.

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» Чисто ФЛУД
« Відповідь #640 : 12 Червня 2018, 14:24 »
І хто з нас їсть кактуси?
Очевидно ті, хто на це скаржаться. :) Я від цього ніяк не страждаю.

Бо в мене враження, що ти рекламуєш професію веб-дева. Це не всім дано.
Ні. :) Хоча рекламував вам років з 10 назад, коли в тебе рожеві сни були про підвішування блокнота кількома закорючками на асемблері, а у Вурдала гітаростраждання грало в одному місці. Коли гроші навіть на укозі можна було заробляти чи продажних лінках) В результаті все рівно ви всі прийшли у веб, але кожен своїм велосипедом, хоча ще відтоді шайкою-лейкою могли би мільйони заробити, а не мені самому весь фулстак вчити і розпорошуватись від дизайну.

На вебі не значить що верстаю.
Якесь у нас різне поняття про веб. :) І про бекенд, в який ти поспішаєш побачити табличку не по центру) Не знаю вашої кухні і чому тебе допускають до коду і в якій мірі, тому тролити не буду. Чи ти уже не мануальщик? Тестування локалізації і всі можливості дженкінса це великий діапазон, провалля, як длубання в носі і нейрохірургія.

Спор ради спору? Ти без інтернету
Та це ти уже в дєбрі поліз, без інтернету ніхто нічого не може в інтернеті, щодо замовників я б поспорив, але мова не про це. Я тобі про те, що ти не розумієш, що працюєш не сам на себе, про що мова була із самого спочатку. Немає кантори, немає продукту цієї кантори - немає куди твою частину роботи вкладати. Є ти, комп, інтернет - зароби якось, і кожного разу це якось буде зовсім іншим, тоді ми один одного зрозуміємо в частині того, чи потрібно читати непотрібне і чи буде на це час. Ну, або мене на ставку, щоб косоокість наших двох світоглядів почала збігатись.

Offline VirusW

• Старожил
» Чисто ФЛУД
« Відповідь #641 : 12 Червня 2018, 15:50 »
Цитувати
Очевидно ті, хто на це скаржаться. :) Я від цього ніяк не страждаю.
Ну, да. Не скаржишся. Ти просто зобовязаний памятати, що у мові, яку ти юзаєш, є "особливість"... ок
Цитувати
Ні. :) Хоча рекламував вам років з 10 назад, коли в тебе рожеві сни були про підвішування блокнота кількома закорючками на асемблері, а у Вурдала гітаростраждання грало в одному місці. Коли гроші навіть на укозі можна було заробляти чи продажних лінках) В результаті все рівно ви всі прийшли у веб, але кожен своїм велосипедом, хоча ще відтоді шайкою-лейкою могли би мільйони заробити, а не мені самому весь фулстак вчити і розпорошуватись від дизайну.
Без коментарів.
Цитувати
Якесь у нас різне поняття про веб. :) І про бекенд, в який ти поспішаєш побачити табличку не по центру)
Уважніше читай. Саме тому на бекенд, щоб не з табличками посунутими гратись.
Якщо людина виграла на 20 коп більше, і я перевіряю, чому так трапилось, і пробую відрепродюсити, де тут веб? Це звичайна математика на бекенді. Чи нам принципово назвати це вебом, бо це роблять в онлайні? Тоді так. Це дійсно самий чистий веб. (Тоді попередня контора, де я працював адміном - теж веб, бо у неї є сайт, і я навіть там яндекс карти на новий апі переводив. Хоча торгували промисловими та медичними газами. Але веб.)
Цитувати
Чи ти уже не мануальщик? Тестування локалізації і всі можливості дженкінса це великий діапазон, провалля, як длубання в носі і нейрохірургія.

Мануальщик. Просто якщо не сидіти, а цікавитись, то тебе допускають в інші точки. Іноді на баші доводиться писати. Саме тому, що юзаю пайтон я і росту. Деякі тести уже автоматизував. З пхп я б займався таким же. Тільки в дебаг ліз би частіше. Ну, і словник матюків був би більшим.
Цитувати
Я тобі про те, що ти не розумієш, що працюєш не сам на себе, про що мова була із самого спочатку
да, чув цю історію:
Цитувати
Ехал я как-то в такси. Водитель был в прекрасном настроении:
- Я люблю свою работу, - говорит. - Сам себе начальник, никто мне не указ.
А я ему говорю:
- Здесь поверните налево.
Різниця між нами, що ти свого шефа кожного разу шукаєш  (це недолік), але можеш обирати кращого (це плюс), isn't it?

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» Чисто ФЛУД
« Відповідь #642 : 12 Червня 2018, 18:40 »
Ти просто зобовязаний памятати, що у мові,
Звісно зобов'язаний пам'ятати, ти знаходишся в певних домовленостях. Ті ж PSR, де домовлено коментувати код, що має прийти і що піде з функції. Але можна не дотримуватись, і потім колупатись в цих наскальних записах через рік-два.

Уважніше читай.
Аналогічно :) Веб це ж не про верстання, як ти чомусь написав. Весь додаток із лохотроном, забезпечення його роботи і є веб. Там крапка. А потім про бекенд. Бекенд це сам код, бо подумав може ти його з адмінкою спутав, в якій щось розвалилось, яка по відношенню до тебе буде фронт-ендом і блек боксом, поки під капот не залізеш, а лазять туди програмісти, які знають код.

Різниця між нами, що ти свого шефа кожного разу шукаєш  (це недолік), але можеш обирати кращого (це плюс), isn't it?
Хороший анекдот. But think wider. Уяви, що ти щось умієш робити з нуля і цей цифровий товар абсолютно рандомні люди самі шукають і купують, а ти навіть їх не бачив, вони стрічки в історії транзакцій. Або пропонуєш свою роботу на конкурс, тобто шукаєш не шефа, а можливість свої здобуті навички монетаризувати, тут уже як пощастить - стабільністю, як на ставці не пахне. Я на фрілансі заявки в проекти ні разу не подавав, коли там тусив активно :) Тому «шукаєш шефа» це не в касу. Але так, коли уже приходять, то ця тєкучка реально може напрягати, щоразу їзда по вухам, торги, умови; тому моє - це по копієчці хз кому і багато раз.

Offline VirusW

• Старожил
» Чисто ФЛУД
« Відповідь #643 : 12 Червня 2018, 18:58 »
Звісно зобов'язаний пам'ятати, ти знаходишся в певних домовленостях. Ті ж PSR, де домовлено коментувати код, що має прийти і що піде з функції. Але можна не дотримуватись, і потім колупатись в цих наскальних записах через рік-два.
А мені не потрібно памятати, що інтерпретатор може виплюнути все що йому вздумається. Відео дивився про JS? А в нормальних мовах програмування не так.
Аналогічно :) Веб це ж не про верстання, як ти чомусь написав.
В нас точно різні поняття вебу. Я не вважатиму ніколи, що я був вебпрограмістом на кріогені, бо я інколи ліз у двіжок сайта.
Цитувати
Бекенд це сам код, бо подумав може ти його з адмінкою спутав, в якій щось розвалилось, яка по відношенню до тебе буде фронт-ендом і блек боксом, поки під капот не залізеш, а лазять туди програмісти, які знають код.
Я ж говорив, що часто виясняю чому щось відбулось або навпаки, не відбулось. Тому читати логи, консюмити черги, ребутати сервіси і тд - це теж моє. Думаю, це достатньо, щоб показати, що під бекендом я не адмінку маю на увазі (в нас адмінка це і є той сервіс, який на пхп)
Цитувати
Хороший анекдот. But think wider. Уяви, що ти щось умієш робити з нуля і цей цифровий товар абсолютно рандомні люди самі шукають і купують, а ти навіть їх не бачив, вони стрічки в історії транзакцій. Або пропонуєш свою роботу на конкурс, тобто шукаєш не шефа, а можливість свої здобуті навички монетаризувати, тут уже як пощастить - стабільністю, як на ставці не пахне. Я на фрілансі заявки в проекти ні разу не подавав, коли там тусив активно :) Тому «шукаєш шефа» це не в касу. Але так, коли уже приходять, то ця тєкучка реально може напрягати, щоразу їзда по вухам, торги, умови; тому моє - це по копієчці хз кому і багато раз.
А тут ми дійшли до класичного спору - Джобс - геній чи торгаш. Так от, слова, які ти сказав, прямо віддають його всілякими "мегакрутими" розвивашками. Але не забувай, що для багатьох він і Маск назавжди залишаться звичайними, віддам належне - вправними баригами. І тут те ж саме. Як би ти романтично не називав "цифровий товар ... історії транзакцій" - суть не змінюється. Просто ця твоя незалежність від роботодавця - синтаксичний цукор. Декоратор.

Offline Taurus

• Вожак стаї
  • Адміністратор
  • Ветеран
  • I f*ck your mind
» Чисто ФЛУД
« Відповідь #644 : 12 Червня 2018, 20:27 »
Відео дивився про JS?
Дивився, баян, в любих шпаргалках до співбесіди є подібні казуси і задачки «а що буде, якщо так», про них знають. Враховуючи для чого і як JS створювався, і у що потім виріс, то це нормально. Без JS все рівно нікуди зараз, понять його і простіть. Як і пхп.

Я не вважатиму ніколи, що я був вебпрограмістом
Та то не програмування, а адмінська робота, принеси подай, новину додай. Повторюю, сенс мати поняття в пхп уже в тому, що на ньому 80% веба працює і не лише хомячки по штуці баксів за пучок. Якщо полізеш на якомусь сайті грейбоксити в чому глюк, щоб мав уявлення, чим одинарна лапка від подвійної відрізняється і не зломав зайвого. Мало ймовірно, що він буде на пітоні.

Так от, слова, які ти сказав, прямо віддають його всілякими "мегакрутими" розвивашками.
;D А від наступної амейзінг книги в тебе, мабуть, особливо пригорить. Краще, ніж від простого опису принципу роботи мікростока.

цифровий товар
Уточнив, щоб не подумав, що носками з китаю. :P

• Google+
  • ВКонтакте

Рекомендовані теми форуму

Тема Розділ Остання відповідь
xx Україна і НАТО Політика Остання відповідь08 Лютого 2024, 12:00
від Taurus
xx Генератор слоганів Кімната сміху Остання відповідь03 Квітня 2024, 18:00
від Taurus
xx Квадрокоптер Інше Остання відповідь06 Травня 2022, 16:47
від Taurus
xx Тури без росіян У світі Остання відповідь31 Серпня 2022, 14:09
від Taurus
xx Потік підсвідомості Оффтоп Остання відповідь18 Квітня 2024, 12:00
від Taurus
xx Політичні ляпи Політика Остання відповідь24 Березня 2022, 12:50
від Taurus
xx Яка музика зараз грає? Музика Остання відповідь08 Березня 2024, 15:26
від roman m-ua
xx Сервісний центр МВС Авто Остання відповідь10 Листопада 2023, 20:56
від Taurus
xx Криптовалюта й інші віртуальні цінності Економіка Остання відповідь14 Листопада 2024, 12:00
від Taurus
xx Антивіруси Software Остання відповідь19 Березня 2022, 14:26
від Taurus